greek ferry port

Noi rute de feribot pentru transport de marfă disponibile acum la Freightlink

Te-ai găsit vreodată întrebându-te:

  • Îmi place hummusul. Care port a fost primul care a fost construit de grecii antici?

  • Acest trotuar este solid din punct de vedere structural. Care a fost primul port din lume care a fost făcut din beton?

  • Mă bucur foarte mult de ceaiul ăsta. Care port britanic a fost primul care a avut propria Forță de Poliție Portuală?

Ei bine, avem răspunsurile pentru tine. Răspunsurile la aceste și multe alte aspecte legate de porturi sunt acum disponibile pe site-ul nostru, datorită unui proiect la care lucrăm în spatele scenei de ceva timp.

Noi rute de feribot pentru transportul de marfă

all ferry routesÎn prezent, adăugăm peste 150 de noi rute de feribot cu zeci de noi porturi și țări (și infomații uimitoare referitoare la transportul maritim pentru a vă impresiona prietenii și familia!). În mod constant continuăm să oferim cea mai largă gamă de operatori de transport cu feribotul de marfă posibilă. Nu numai acestea dar vom fi primul agent online care vă va oferi rute de transport cu feribotul către toate insulele grecești, colaborând exclusiv cu operatorii din Grecia pentru a avea cele mai bune oferte.

"Viziunea noastră pentru Freightlink a fost întotdeauna crearea unui serviciu mai accesibil și mai eficient pe care l-am putea oferi clienților noștri, prin aceasta încercăm să formăm cea mai mare rețea de țări și operatori, punându-ne înainte în joc și tăind din intermediari, creând cel mai mic preț posibil pentru cele mai eficiente călătorii"

Mark Stephens, Director.

Mai presus de toate, ne străduim să oferim clienților noștri cea mai puțin stresantă experiență posibilă, oferind o echipă de personal multilingv care se va ocupa de toți operatorii în numele dvs., asigurând nu doar un preț corect, ci și cea mai bună experiență de rezervare.

Deci, dacă aceasta nu este cea mai bună veste cu privire la feribot, pe care ați auzit-o toată săptămâna, nu suntem siguri care ar putea fi alta!

Urmăriți-ne pentru a afla noi rute, noi porturi și noi operatori care vor fi actualizați pe site-ul nostru în fiecare zi.

Dacă nu aveți nicio idee de unde să începeți sau pur și simplu doriți să vorbiți cu echipa noastră de relații cu clienții trimiteți-ne un e-mail sau sunați la +40 (31) 229 4749.

08 Septembrie 2017

Caută și Rezervă

Sâm, 13 Apr 2024
Dum, 14 Apr 2024
Aveţi nevoie de ajutor?