Irish Ferries Logo

Irish Ferries anunță livrarea feribotului W.B.Yeats

În ianuarie, noi am raportat cu privire la construirea W.B.Yeats pe șantierul naval Flensburger Schiffbau-Gesellschaft. Construit la un cost raportat de 144 milioane de euro, Irish Ferries a anunțat acum că feribotul de croazieră a fost livrat și va fi gata de funcționare în noul an.

W.B.Yeats a fost conceput special pentru a fi mai protejat și sigur în viitor în ceea ce privește reglementările de mediu și va oferi un consum optim de combustibil, reducând la minimum costurile aferente. Având o capacitate de 1.800 de pasageri, fiind alcătuit din 440 de cabine spațioase, inclusiv suitele de lux și spațiul de pe punte, care pot găzdui 2.800 de metri de marfă (165 vehicule de marfă) și o zonă dedicată de autoturisme, cu o capacitate de 300 de autoturisme private, va satisface cerințele sezoniere.

În plus, flexibilitatea în proiectare permite ca feribotul să deservească toate rutele existente Irish Ferries între Irlanda, Franța și Marea Britanie și va adera la specificația Ice Class, care va permite unei întregi game de medii în care feribotul va putea fi utilizat.

Referindu-se la anunț, CEO-ul Irish Ferries, Eamonn Rothwell, a spus:

"Acesta este primul dintre cele două feriboturi noi comandate de ICG, cu o investiție totală contractată de 315 milioane de euro. Cea de-a doua navă este prevăzută a fi livrată în 2020. Această investiție va spori capacitatea de turism și de transport de marfă pe conexiunile fără oprire dintre Irlanda către Marea Britanie și Continent, care reprezintă o parte vitală a accesului turistic al Irlandei și a lanțului logistic. ICG așteaptă cu nerăbdare beneficiile operaționale și financiare semnificative așteptate după începerea serviciilor programate ale W.B.Yeats în 2019."

W.B.Yeats este programat să intre în funcțiune cu Irish Ferries și este de așteptat să înceapă serviciile inițial pe traseul Dublin <> Franța la începutul lunii ianuarie 2019, înainte de a trece pe ruta Dublin <> Franța în martie 2019.

07 Ianuarie 2019

Caută și Rezervă

Joi, 29 Feb 2024
Vin, 1 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?