dangerous goods labels

Eurotunnel Freight: Declararea mărfurilor periculoase

Asigurați-vă că sunteți pe deplin conștient de procedurile declarațiilor de mărfuri ale Eurotunnel Freight atunci când sosiți la terminalele Folkestone și Calais.

Cantitățile limitate (LQ) nu trebuie declarate atunci când călătoriți pe serviciul Eurotunnel Freight. Cu toate acestea, în cazul în care șoferul dvs. decide să facă acest lucru, va trebui să prezinte o declarație completă ADR la centrul relevant de conducere a mărfurilor Eurotunnel.

Declarația completă trebuie să includă următoarele informații:

  • Numărul UN
  • Referința ADR curentă (Clasa, Grupul de ambalare și codul de clasificare, dacă este necesar)
  • Denumirea corectă a mărfurilor transportate (inclusiv volumul lor de greutate)
  • Detalii privind ambalajul (număr și descriere)
  • Cantitate

După confirmare, declarația dvs. este valabilă în sistemele Eurotunnel Freight timp de 96 de ore și poate fi modificată ori de câte ori doriți înainte de călătorie.

Dorim să vă reamintim că, în cazul în care vehiculul dvs. călătorește cu Eurotunnel Freight în această perioadă fără mărfuri periculoase, acesta va fi în continuare trimis automat la Centrul de operatori Eurotunnel Freight Driver deoarece informațiile sunt încă înregistrate în sistemele lor.

Dacă aveți întrebări, consultați ghidul pentru mărfuri periculoase sau contactați echipa noastră de asistență pentru clienți.

15 Februarie 2018

Caută și Rezervă

Mar, 5 Mar 2024
Mie, 6 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?