Eurotunnel heartbeat detector

Eurotunnel Adaugă Detector al Bătăilor Inimii ca Sistem de Securitate

heartbeat detector eurotunnelEurotunnel a adăugat controale de securitate extra pentru șoferi și vehicule la terminalul Coquelles, ca parte din investiția lor continuă în serviciul oferit.

Un nou detector al bătăilor inimii funcționează acum la controalele de siguranța dinainte de check-in. Echipate cu tehnologia de ultimă oră, detectoarele au senzorii performanți care pot detecta posibili intruși la bordul vehiculelelor. Dacă un individ este detectat, vehiculul va fii supus mai multor controale.

Nici o Schimbare pentru Șoferi

Atunci când ajungeți la terminal Eurotunnel, șoferilor li se va oferii posibilitatea ca vehiculul lor să fie inspectat. Ca urmare a deciziei lor vor fii redirecționați la punctul de inspecție, ori cel de inspecție canină ori cel care folosește detectorul bătăilor inimii, depinzând de tipul de vehicul. În urma controlului, documentele CMR vor fii ștampilate ca de obicei.

Eurotunnelul va continua să ofere un nivel ridicat de securitate la punctele de check-in dar și fluiditatea traficului în terminale în orice moment.

Dacă aveți întrebări despre noile controale de securitate vă rugăm să discutați cu echipa noastră de relații cu clienții.

22 Mai 2017

Caută și Rezervă

Joi, 28 Mar 2024
Vin, 29 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?