Eurotunnel Graphic Image

Cum se transportă vehiculele electrice între Regatul Unit și Europa continentală

În timp ce vehiculele electrice (VE) pot aduce un beneficiu financiar și de mediu uriaș pentru întreprinderi, transportarea lor cu feribotul poate fi uneori dificilă.

Condițiile meteorologice, umiditatea din aer, nivelul de sare și punțile închise ale vehiculelor sunt doar câteva dintre circumstanțele unice care însoțesc călătoriile pe mare.

Din cauza acestor condiții, transportatorii se pot confrunta cu dificultăți legate de transportul vehiculelor cu combustibil alternativ pe feribotul de marfă.

Vestea bună este că, pentru aceste întreprinderi, este disponibilă o soluție ideală.

Faceți cunoștință cu Eurotunnel Freight

Cea mai rapidă, mai accesibilă și mai practică modalitate de a vă expedia încărcătura între Europa continentală și Regatul Unit este cu Eurotunnel Freight.

La orele de vârf, Eurotunnel Freight poate pune în circulație până la 7 trenuri pe oră, cu un timp mediu de traversare de 35 de minute. În schimb, șoferii de furgonete electrice care preferă să folosească serviciile VP sau VP Flexi pot alege dintre până la 4 trenuri pe oră, cu ore de plecare garantate.

Eurotunnel Freight folosește măsuri stricte de securitate pentru a garanta cel mai înalt grad de protecție pentru șoferi și încărcăturile lor.

Pe lângă confort și securitate, întreprinderile beneficiază și de economii suplimentare la orele de lucru ale șoferilor și la timpul de nefuncționare a vehiculelor atunci când transportă prin Eurotunnel Freight.

Cum se rezervă bilete Eurotunnel Freight pentru vehiculele electrice?

Înainte de a ajunge la Calais sau Folkestone, va trebui să vă rezervați biletul(-ele) Eurotunnel Freight și să vă organizați documentele vamale.

Există 3 modalități de a rezerva:

  1. Pe site-ul nostru web, prin intermediul serviciului Search & Book (Căutare și Rezervare)
  2. Prin intermediul aplicației Freightlink App
  3. Sau prin contactarea echipei noastre multilingve (vorbim limba dvs.!)

Dacă aveți cerințe specifice, puteți de asemenea obține sprijin individual de la managerul dvs. de cont.

De ce să rezervați biletele Eurotunnel Freight cu Freightlink?

În calitate de distribuitor autorizat Eurotunnel Freight, înțelegem că circumstanțele se pot schimba după ce ați făcut rezervarea.

De aceea, experții noștri în rezervarea biletelor Eurotunnel Freight vă stau la dispoziție pentru a vă ajuta să faceți modificări la rezervare, fără a percepe taxe suplimentare.

Și, cu ajutorul Generatorului de Permise Portuare și al companiei noastre asociate, CustomsLink, vă putem ajuta să rezolvați și partea administrativă.

Pentru a economisi timp și bani atunci când vă transportați vehiculele electrice între Regatul Unit și Franța/Europa continentală, luați legătura cu unul dintre experții noștri în rezervări de transport de marfă prin Eurotunnel Freight astăzi.

05 Decembrie 2022

Caută și Rezervă

Vin, 29 Mar 2024
Sâm, 30 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?