UK map

Cinci dintre cele mai bune benzinării și parcări de camioane în 2018

Știm cât de important este ca șoferii să găsească cel mai bun loc pentru a opri atunci când au ieșit pe drum. Am selectat cinci dintre cele mai bune benzinării și parcări de camioane din Marea Britanie pentru dvs. și încărcătura dvs.

FAVORITUL DVS.

Chippenham Pit Stop; Wiltshire - M4; Junction 17

Numit Truckstop News 2017 Truckstop of the Year, Chippenham Pit Stop are o mulțime de oferte pentru călătorul obosit și încărcătura lui. Potrivit Transport Café, este

"Tipul de unitate la care ar trebui să aspire toate parcări de camion".

Parcul lor de camioane oferă parcare gratuită pentru până la 85 de camioane, cu supraveghere video CCTV 24 de ore pentru vehiculele dvs. Parcarea în timpul nopții începe de la £ 21,50 și include un voucher alimentar de 6 £.

Această afacere de familie a oferit șoferilor tot ce au nevoie într-o locație convenabilă de peste cincisprezece ani și îngrijește șoferii de camioane care au rămas peste noapte.

Facilitățile extinse și ușoare de acces includ dușuri și toalete cu încălzire prin pardoseală, împreună cu o stație de alimentare cu carburanți pentru toți cumpărătorii cardurilor de combustibil atunci când vă aflați la un nivel scăzut.

Magazinul la fața locului oferă o multitudine de produse de la radiouri CB până la lenjerie de pat, și dispune de un bancomat și de facilități de reîncărcare a telefonului mobil. Parcul are chiar şi un bar la care servește ale la robinet, televizoare mari cu ecran plat și chiar o sală de fitnes în aer liber pentru cei mai activi dintre conducătorii auto.

Restaurantul oferă un meniu amplu pentru a vă bucura de o masă caldă și este deschisă șapte zile pe săptămână, cu o oră de lucru variată.

Ideal pentru șoferii care se îndreaptă spre și dinspre Țara Galilor, Chippenham oferă facilități ideale și merită vizitat.

CEL MAI BUN PER TOTAL

Formula Services, Ellesmere Port - M53; Junction 10

Formula services logoFormula Services sunt modelul exemplu pentru modul în care ar trebui să funcționeze o parcare de camioane. Echipat cu facilități excelente, locația este adaptată exclusiv pentru șoferii de camioane și este întotdeauna imaculată, făcând parcul un mediu perfect de relaxare după o lungă călătorie.

Parc-ul are tot ce are nevoie un șofer de camion pentru o oprire de calitate peste noapte. Dispune de alimentare cu combustibil 24 de ore, un magazin, o spălătorie de camion, o cafenea, un salon de odihnă cu televizoare și jocuri, toalete și dușuri curate, o sală de gimnastică, băuturi răcoritoare cu autoservire de 24 de ore și suporturi media personale.

De asemenea, oferă facilități separate de duş pentru bărbați și femei. Deci, pentru cei care sunt obosiți să împartă un bloc de duș cu sexul opus, nu mai căutați!

Parcarea la Formula este dotată cu tehnologie de ultimă oră şi cu spațiu de până la 110 de vehicule. Un număr de 36 de camere sunt în continuă funcționare, împreună cu o patrulare de 24 de ore cu echipaj, intrare și ieșire cu barieră și locație discretă. În general, este una dintre cele mai sigure opriri pe care le-am întâlnit. Costurile de parcare în timpul nopții costă de la 16 £ pe noapte.

Serviciile Formula oferă, de asemenea, facilități suplimentare pentru vehiculele cu frigidere.

Camioane mai mari ? nu trebuie să vă faceți griji. Prin acordarea unei notificări prealabile a locației, va fi alocat un spațiu pentru a vă asigura că vehiculul rămâne în siguranță în timp ce este neînsoțit.

Chiar după colț de la porturile din Birkenhead și Liverpool, Formula oferă locația perfectă pentru a opri înainte de a sări pe un feribot. Este unul dintre preferatele clienților noștri!

CEA MAI SIGURĂ

Heywood Diner - M66; Junction 3

Heywood Diner primește de la noi un policar ridicat pentru cei care transportă orice fel de încărcătură sensibilă - periculoasă, valoroasă etc. Parcarea este localizată pe Heywood Distribution Park și spunând că securitatea este esențială este o subestimare.

Locația este accesibilă numai printr-o barieră de securitate, care nu permite autovehicule neautorizate, această locație oferă odihnă pentru până la 300 de camioane în același timp. Facilitățile de parcare sunt dotate cu CCTV 24 de ore de gardă și un gard de sârmă ghimpată. Este sigur să spuneți că vă puteți relaxa împăcat cu gândul că autovehiculul dumneavoastră este în siguranță.

În plus față de parcarea fiind ca Fort Knox, alte facilități includ, de asemenea:

 • Duşuri
 • TV
 • Bancomate
 • WIFI gratuit

Parcarea începe de la £ 17, pe care o considerăm un chilipir pentru liniştea sufletească.

Heywood Diner poate găzdui până la cincizeci de șoferi deodată și, cu toate că este un pic de bază, este curata, primitoare și oferă un meniu cu mâncare gustoasă la prețuri rezonabile pentru a vă ura bun venit de pe șosea.

Situat lângă Rochdale, acest punct nordic este unul de verificat dacă vă aflați în zonă, mai ales dacă siguranța e prioritară pentru dvs.

CEA MAI BUNĂ MANCARE SI LOCATIE

Tebay Services; Penrith - M6; Junction 38

Tebay servicesCând vine vorba de parcari de camioane, 99,9% din timp ești atras de un parc de camioane intimidant în sau lângă o unitate industrială, însoțită de niște dușuri discutabile și o lingură greoaie, dar nu şi aici.

Deținut de familia Westmorland, Tebay Services are de oferit simtul unei zile de lux, spre deosebire de doar o oprire obligatorie. Cine spune că nu poți fi şofer și gurmand? Nu noi și cu siguranță nu Tebay.

Această locaţie oferă un mic dejun de casă pentru călătorul înfometat. De la friptura zilnică până la mic dejun pe tot parcursul zilei, plăcinte și chipsuri, iar carnea a fost crescută la ferma familiei.

Extensia magazinelor și a barului, însoțite de priveliști ale peisajului Cumbrian, creează o senzație primitoare pentru toți cei care vizitează.

Vă puteți odihni liniştiţi ştiind că vehiculul dvs. este parcat în siguranță în parcul de camioane. Echipat cu CCTV de 24 de ore și gardieni de patrulare - Tebay a primit premiul "Park Mark Safer Parking Award".

Facilitățile includ dușuri, combustibil și bancomat de la doar 18 £ pentru 24 de ore.

O oprire ideală dacă navigați din portul Heysham spre Dublin.

FAVORITUL NOSTRU

Ashford International Truckstop (AIT)

Ne place Ashford International Truckstop. Fiind unul dintre cele mai mari și mai cunoscute parcuri de camioane din Marea Britanie, a fost numit Truckstop of the Year în 2016. De asemenea, este situat ideal pentru terminalul Folkestone și portul Dover.

Vă puteți simți ușurat lăsând sarcina neînsoțită aici, deoarece securitatea este extrem de strânsă.

Locația își propune să creeze un "mediu ca acasă, departe de casă", iar siguranța și confortul îl fac oprirea numărul unu în sudul Angliei. Singurul dezavantaj este popularitatea sa. Oferind spațiu pentru 250 de vehicule, spațiile de la AIT se umple rapid!

Ashford International TruckstopSpațiile securizate oferă o gamă largă de facilități și servicii. Parcarea de două ore începe de la £ 29,50 cu un voucher de masă de 6 £. Vehiculul dvs. este amplasat într-un parc de camioane protejat de inundații, înconjurat de CCTV sensibile la mișcare, spoturi şi un gardian de patrulare. Sunteți, de asemenea, înconjurați de un gard de sârmă ghimpată. Este sigur să spunem că nimeni nu intră și iese neobservat.

Spre deosebire de multe locații, AIT oferă cazare la fața locului care poate fi inclusă în parcarea dvs. Poți să te culci pe o saltea bună la un preț mic, dar cu un confort mare.

Există o gamă largă de facilități disponibile la AIT inclusiv

 • Shop
 • Bar
 • Restaurant
 • Sală de fitness
 • Facilități de duș și toaletă
 • Lounge şi TV
 • Cinema
 • Bancomat
 • Telefon
 • WIFI gratuit
 • Spălătorie
 • Schimb valutar

Indiferent de nevoile dvs., planificați-vă întotdeauna opririle pentru a evita să ajungeti într-o cameră lipsită de lumină cu un sandviș vechi!

17 Iulie 2018

Caută și Rezervă

Joi, 29 Feb 2024
Vin, 1 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?