Cairnryan - Larne route

Cairnryan către Larne - cel mai scurt traseu de pe Marea Irlandeză

Unul dintre marile lucruri despre Marea Irlandei este că nu există lipsă de rute de feribot care să vă ducă spre coasta de est a Irlandei și a Irlandei de Nord.

Una dintre cele mai populare rute pentru companiile de transport și logistică este traseul Cairnryan-Larne, operat de P & O Ferries.

Vasele P & O MV European Causeway și MV European Highlander oferă legături fantastice către Irlanda de Nord, Scoția și Anglia de Nord, cu până la șapte treceri pe zi și care durează numai 105 de minute pe trecere.

Cairnryan

P&O European CausewaySituat la 5 mile nord de Stranraer, portul Cairnryan este o locație excelentă pentru orice afacere care operează în Scoția sau în nordul Angliei. Portul modern datează din cel de-al doilea război mondial, când a fost folosit pentru a construi porturile mulberry plutitoare care au fost folosite pe plajele din Normandia în D.Day, terminalul P & O din port oferă facilități, inclusiv un snack bar și un magazin.

Larne

La doar 30 de minute de Belfast, portul Larne este situat ideal pentru accesul în Irlanda de Nord și în afara acesteia. Înființată în secolul al XIX-lea și utilizată ca port naval pentru activități anti-submarine în timpul celui de-al doilea război mondial, Larne gestionează acum peste 300.000 de unități de transport de marfă în fiecare an, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Facilitățile de la port includ "The Coffe Shop", care servește mâncăruri proaspete preparate la cald și la rece, Newsletter-urile de la Bookstall, ATM-uri, dușuri și salon pentru șoferi.

The Ships

MV European Causeway și MV European Highlander împreună oferă spațiu pentru peste 200 de vehicule de marfă cu facilități, inclusiv un salon dedicat șoferilor, dușuri, zone confortabile de relaxare, restaurante renovate și magazine.

Traversările sunt de la ora 04.00, de luni până sâmbătă (07.30 duminică) la fiecare 3 ore, cu ultima navigație la 23.59 (22.59 duminică). Pentru a afla mai multe despre modul în care acest traseu ar putea fi benefic pentru dvs. și pentru afacerea dvs., discutați cu echipa noastră de vânzări.

14 Noiembrie 2017

Caută și Rezervă

Sâm, 13 Apr 2024
Dum, 14 Apr 2024
Aveţi nevoie de ajutor?