Stena Line Freight Friends

Actualizare Stena Line - Îmbunătățirea experienței pentru șoferii de transport de marfă

Șoferii de transport de marfă sunt cei mai frecvenți călători ai noștri, așa că dorim ca aceștia să se simtă ca acasă în orice moment. Ne propunem să creăm cea mai bună experiență de la sosirea în terminal, la îmbarcare, în timpul tranzitului și la plecarea de la destinație.

Perfecționarea este întotdeauna o parte importantă a strategiei noastre de viitor. Cu clientul în minte, continuăm să dezvoltăm tot ceea ce avem de oferit. Începând din noiembrie 2022, desfășurăm un sondaj în care îi întrebăm pe șoferii noștri de marfă despre experiența oferită de serviciile noastre la bord și în terminalele noastre. Ne bucurăm că până acum am primit peste 1.800 de răspunsuri, cu un feedback care ne va ajuta să ne planificăm îmbunătățirile.

Cu ajutorul sfaturilor primite, unul dintre cele mai importante proiecte va fi meniul alimentar din Freight Drivers Lounges, lojele șoferilor de marfă. Un meniu de bază va fi implementat în întreaga noastră flotă, la care se va adăuga o selecție de opțiuni locale și de sezon care se va schimba frecvent. Un alt proiect este noul sistem "Smart Gate" în porturile noastre; dezvoltat pentru a simplifica procesul de check-in. În plus, intenționăm să implementăm noi funcționalități în aplicația Freight Driver app.

Unul dintre cele mai mari proiecte ale noastre este Freight Friends, un hub cu informații și oferte speciale pentru toți șoferii de marfă. În cadrul Freight Friends, fiecare șofer se poate bucura de o varietate de beneficii care fac ca fiecare vizită să fie cât mai ușoară și mai relaxantă.

Câteva dintre aceste beneficii includ intrarea în Freight Drivers Lounge, reduceri la magazinele noastre de la bord, un bon de masă gratuit și facilități de igienă dedicate. Ofertele și beneficiile sunt actualizate în permanență, iar pentru a menține informațiile la zi, trimitem e-mailuri cu noutăți și informații tuturor celor care fac parte din Freight Friends.

Sunteți șofer de transport de marfă?

Perfect, atunci ai venit în locul potrivit. Vrem să vă facem călătoria alături de noi cât mai ușoară și cât mai plăcută. În calitate de Freight Friend la bordul unei nave Stena Line, aveți acces la o varietate de beneficii pentru a vă face călătoria cât mai relaxantă.

Beneficiile noastre includ:

  • Lojă dedicată
  • Masă gratuită
  • 20% reducere la magazinul nostru de la bord
  • Aplicație pentru șoferi pentru a facilita tracking-ul și rezervările
  • Cabine de dormit
  • WC și dușuri dedicate
  • Facilități pentru a vă spăla hainele (disponibile pe anumite rute)
  • Newsletter lunar cu oferte exclusive și alte subiecte de actualitate

ÎNSCRIEȚI-VĂ LA FREIGHT FRIENDS

Stena Line

14 Aprilie 2023

Caută și Rezervă

Mie, 6 Dec 2023
Joi, 7 Dec 2023
Aveţi nevoie de ajutor?