P&O Ferries logo

Actualizare P&O Ferries - Închiderea rutei Liverpool ⇄ Dublin

Cu mare regret, trebuie să anunțăm planul nostru de a închide ruta Liverpool - Dublin spre sfârșitul acestui an.

La începutul acestui an, proprietarul locației noastre din Liverpool, Peel Ports, ne-a informat că actualul nostru acostament nu ne va mai fi disponibil după sfârșitul anului 2023.

De atunci, am căutat orice variantă posibilă pentru a ne menține serviciul pe ruta noastră Liverpool - Dublin. Din păcate, în ciuda eforturilor noastre de a găsi o soluție viabilă, nu a fost oferită sau găsită nicio alternativă adecvată care să ne permită să menținem serviciul actual în 2024.

P&O Ferries începe acum un proces de consultare cu angajații noștri afectați de închiderea preconizată a acestui serviciu.

Am depus toate eforturile pentru a pune în aplicare măsuri de sprijinire a clienților noștri afectați de închiderea acestei rute, permițând accesul la servicii alternative cu alți operatori.

P&O Ferries se angajează să furnizeze servicii clienților noștri din Marea Irlandei și a explorat toate opțiunile pentru a continua să navigheze pe această rută. Negocierile extensive cu proprietarul locației noastre din Liverpool pentru a prelungi contractul de închiriere în port sau pentru a găsi o locație alternativă de unde să opereze serviciul nostru Liverpool - Dublin nu au avut succes.

P&O Ferries este dedicată oferirii unui serviciu fiabil și eficient, cu servicii excepționale pentru clienții noștri pe rețeaua noastră extinsă de rute pe mările din jurul Regatului Unit. Rămânem pe deplin dedicați serviciilor oferite clienților pe traversarea Mării Irlandei între porturile noastre din Larne și Cairnryan, unde am sărbătorit recent 50 de ani de activitate, și pe rețeaua noastră din jurul Regatului Unit.

Intenția noastră este ca Norbay și Norbank, care deservesc în prezent ruta Liverpool - Dublin, să fie redistribuite în altă parte pe rețeaua noastră de rute în lunile următoare.

Dorim să ne exprimăm recunoștința față de clienții care au contribuit la succesul rutei noastre Liverpool - Dublin de-a lungul anilor și așteptăm cu nerăbdare să vă oferim în continuare servicii excepționale pe întreaga noastră rețea de rute.

P&O Ferries


Rutele alternative Dublin-Liverpool pot fi găsite aici.

23 August 2023

Caută și Rezervă

Mar, 5 Mar 2024
Mie, 6 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?