UK Government logo

Actualizare GVMS - Modificări ale documentelor vamale pentru carnetele ATA și TIR

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că au fost aduse mai multe modificări la Serviciul de circulație a vehiculelor de transport de mărfuri (GVMS).

Efectuate la 28 martie 2023, modificările recente ale sistemului GVMS semnifică faptul că documentele vamale cu carnet ATA și TIR vor fi inspectate înainte de sosirea în portul de feribot sau la terminalul Eurotunel.

Transportatorii nu vor putea călători dacă nu au trecut printr-o instituție de frontieră interioară.

Inspecțiile la instituția de frontieră interioară (IBF) vor valida următoarele informații:

Referințe pentru toate mărfurile conținute în vehicul, remorcă sau container

Referința dvs. privind circulația mărfurilor (GMR) pentru deplasarea mărfurilor în afara Regatului Unit în cadrul carnetelor ATA sau TIR, sau pentru declarațiile pe suport de hârtie din cadrul Documentului administrativ unic (SAD) la locațiile Serviciului de circulație a vehiculelor de transport de mărfuri

Transportatorii trebuie, de asemenea, să urmeze instrucțiunile pentru a afla dacă trebuie să se supună controlului vamal al mărfurilor la sosire sau dacă pot continua călătoria..

Aflați mai multe despre transportul de mărfuri prin GVMS.

Ca întotdeauna, experții noștri vă vor ține la curent imediat ce vom afla mai multe. Asigurați-vă că vă abonați la newsletter-ul nostru pentru a nu pierde nicio actualizare.

14 Aprilie 2023

Caută și Rezervă

Mar, 16 Apr 2024
Mie, 17 Apr 2024
Aveţi nevoie de ajutor?