DFDS Immingham Hafnia Seaways

Actualizare DFDS- Avertizare de siguranță-Deschiderea Ușilor Remorcii

"Dorim să reamintim clienților noștri că au responsabilitatea să îți securizeze marfa. Din păcate, recent am avut de –a face cu doua incidente la Terminalul DFDS, unde șoferii HGV (de marfă) aproape că au fost păgubiți atunci când își descărcau marfă, deoarece au lăsat remorca deschisă pe durata tranzitului. Este posibil ca marfa să nu fii fost securizată pentru a diminua riscul furtului pe timpul tranzitului.

Securizarea mărfii trebuie să reprezinte o prioritate, deoarece poate prevenii ca bunurile să nu cadă din remorcă pe timpul tranzitului reprezentând astfel un pericol nu doar pentru personal dar și pentru ceilalți participanți la trafic și de asemenea se asigură că bunurile/marfa ajunge la destinație în siguranță. Alegeți o metodă de prindere a mărfii care nu permite mișcare ei în timpul tranzitului. Curele tip chingii sau lanțurile deși sunt folosite des pentru a prinde marfa nu sunt întotdeauna cele mai potrivite metode pentru orice tip de marfă.

Șoferii deschid des remorca pentru a scoate documente, așadar trebuie acordată atenție maximă la schimbare locului documentelor-poate pot fii puse în cabina șoferului.

Șoferii trebuie să fie vigilenții atunci când deschid ușa remorcii deoarece marfa poate fii aproape de ușă și să nu se așeze fix în spatele ușii. Dacă ușa nu se deschide e posibil ca marfa să blocheze accesul la usă.

Ca parte din programul de instruire al șoferilor trebuie luat în considerare echipamentul de securitare a ușii remorcei, pentru a se închide bine ușile în timpul transportului."

DFDS Immingham

Pentru mai multe informații click pe ghidul Securing Your Vehicle Cargo

17 August 2018

Caută și Rezervă

Joi, 29 Feb 2024
Vin, 1 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?