Stena Line Belfast ferry

4 Feriboturi Noi Stena Line pentru rutele Belfast

4 feriboturi RoPAX folosind combustibil eficient se construiesc acum pentru a fii folosite pe rutele de feribot Belfast 2019/2020,

Noile feriboturi vor oferii capacitate mai mare de transport și îmbunătățirea calității serviciilor oferite pe rutele Belfast, venind astfel în sprijinul noilor investiții făcute la portul Belfast.

Stena Line a înregistrat o creștere constantă în ultimii ani în numărul de pasageri și marfă transportată și aceste noi feriboturi vor ajuta foarte mult la a gestiona această creștere mai bine.

"În ultimii ani am observant o creștere constantă în volum de pasageri și de marfă transportată și credem că acest lucru va continua. Anul trecut a fost un an record pentru noi deoarece am transportant pentru prima oară 500,000 de unități de marfă prin portul Belfast. Aceste noi feriboturi vor fii cele mai mare feriboturi care au tranzitat vreodată Belfast-Marea Britanie."

A declarat CEO-ul Stena Line, Niclas Martensson.

Portul din Belfast a lucrat îndeaproape cu Stena Line pentru a aduce beneficii portului dar și economiei din Nordul Irlandei.

Noile feriboturi vor fii cele mai eficiente din lume din punct de vedere al combustibilului emitând cu aproximative 25% mai puține emisii CO2 și sunt construite având posibilitatea să funcționeze pe gaz natural în viitor.

Aici găsiți rutele de feribot disponible către Belfast cu Stena Line inclusiv traversările scurte către Liverpool și Cairnryan.

17 Februarie 2017

Caută și Rezervă

Joi, 28 Mar 2024
Vin, 29 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?