HGV load theft

11 Modalități pentru ca un Șofer să Fie în Siguranță

Nu uitați , siguranța dvs ca șofer este foarte importantă. Aici găsiți 11 modalități de a fii în siguranță atunci când sunteți la servici, fie la volan sau în aproprierea unui port de feribot.

 1. Plănuiți-vă ruta cu grijă. Dacă este posibil schimbați-vă ruta pentru a putea evita să fiți în vizorul infractorilor.

 2. Nu lăsați cheile în vehicul și mereu închideți portierele atunci când părăsiți vehiculul. Chiar dacă este doar pentru a plăti combustibilul sau pentru a face o livrare rapidă. Nu se merită să riscați să vă fie furată marfă pentru simplu fapt că lăsați cheia în contact.

 3. Asigurați-vă că portierele sunt închise atunci când conduceți. Oportuniștii pot încerca să se urce în vehicul atunci când opriți la semafoare sau intersecții. Ar trebui să știți cum să folosiți sisteme altifurt și să le aveți instalate deja.

 4. Parcarea peste noapte trebuie să aibe loc în locuri aprobate. Evitați locurile întunecate, neluminate și isolate. Orientați-vă după Park Mark care indică locuri de parcare care sunt verificate mereu de poliție iar standardul de securitate este unul ridicat. Încercați să parcați în așsa manieră încât să blocați accesul la cabina dvs.park mark

 5. Dacă sunteți rugat de către clientul dvs. să livrați la altă adresă decât cea anterioară vă rugăm să verificați cu colegii dvs mai întâi. Acest lucru este foarte important pentru securitatea dvs. și a mărfii dvs.

 6. Încercați să faceți de așa natură ca călătoria dvs. să dureze 4 ore sau aproximativ 120 de km. Cu siguranță infractorii nu vor dorii să vă urmărească pentru distanțe așa de mari.

 7. Atunci când este posibil, călătoriți cu alți șoferi dacă transportați bunuri valoroase sau vulnerabile. Este foarte ușor pentru cineva să ajungă în posesia unei uniforme și să pretindă că face parte din echipa respectivă. Dacă nu sunteți singur atunci cel mai probabil acest lucru nu o să se întâmple. De asemenea, scenarii de genul aveți pană la vehiculul dvs sau una dintre ușile de la remorcă este deschisă sau eventul cineva care pretinde că are nevoie de ajutor nu se vor întâmpla dacă sunteți însoțiți de alți șoferi.

 8. Folosiți o adresă falsă de încărcare. E posibil e fiți urmăriți în continuare dar macar nu vor putea sa facă nimic

  vulnerable load card

 9. Nu lăsați documentele cu detali despre încărcare vizibile. Nu discutați cu nimeni la benzinării sau în parcări unde urmați să descărcați și ce anume transportați. Nu oferiți șanaa infractorilor să fure de la dvs.

 10. Dacă conștientizați că există există deja un infractor în vehiculul dvs. nu părăsiți vehiculul. Nu are rost. Închideți ușile, porniți motorul, aprindeți luminile și claxonați pentru a atrage atenția. Nici un hoț nu vrea să atragă atenția și e posibil să-i opriți. Și bineînțeles, sunați la poliție.

 11. Atunci când vă întoarceți la vehiculul dvs. după ce ați avut o descărcare sau o încarcare verificați vehiculul cu atenție. Verificați ușile, sigiliuri și prelatele.

În concluzie, fiți alert, folosiți-vă bunul simț și bucurați-vă de călătoria dvs.

24 Octombrie 2016

Caută și Rezervă

Sâm, 13 Apr 2024
Dum, 14 Apr 2024
Aveţi nevoie de ajutor?