Bilet Flexi

flexi ticketȘtim că planurile dvs. de transport cu feribotul se pot schimba brusc din cauza unor întârzieri, schimbări în detaliile proiectului etc. Adăugând biletul nostru Flexi Ticket, puteți avea flexibilitatea și liniștea că puteți face modificări la rezervare fără costuri suplimentare*.

Ce se întâmplă dacă...?

cancel my ferry booking

Vreau să anulez rezervarea mea de feribot

Fără bilet Flexi

Cu bilet Flexi

Veți avea dreptul la o rambursare a biletului de feribot, cu o taxă de anulare de 30 £ / 35 € la cerere. Se vor percepe toate taxele de anulare târzie aplicabile de către operatorul de feribot, în plus față de aceasta. În unele cazuri, această sumă poate ajunge până la 100% din costul inițial.

Veți primi o rambursare integrală a costului biletului de feribot minus orice taxă de anulare aplicabilă de la compania de feribot. În unele cazuri, această sumă poate ajunge până la 100% din costul inițial.

don't turn up for ferry sailing

Nu mă prezint la plecarea cu feribotul

Fără bilet Flexi

Cu bilet Flexi

Traversarea va fi taxată integral

Veți primi o rambursare integrală a costului biletului de feribot minus orice taxă de neprezentare aplicabilă de la compania de feribot. În unele cazuri, această sumă poate ajunge până la 100% din costul inițial.

change my ferry booking

Vreau să modific unele detalii ale rezervării mele de feribot

Fără bilet Flexi

Cu bilet Flexi

Se va percepe o taxă administrativă de 20 £ / 25 € pentru fiecare modificare. Aceasta se adaugă la orice creștere a prețului biletului de feribot cauzată de această modificare. Modificările taxabile includ, printre altele, următoarele:
 • Detaliile vehiculului (inclusiv tipul și lungimea, cu excepția numărului de înmatriculare)
 • Data sau ora plecării (pe rutele fără bilet deschis)
 • Ruta sau operatorul
 • Modificarea detaliilor pasagerilor

Toate modificările sunt gratuite - supuse oricăror creșteri a costului biletului de feribot. Modificările includ:

 • Detaliile vehiculului
 • Data sau ora plecării
 • Ruta sau operatorul
 • Modificarea detaliilor pasagerilor

* Termeni și condiții privind biletul Flexi

 1. Biletele Flexi sunt taxate la un cost de 5 £ / 6 € pe traversare
 2. Biletele Flexi sunt disponibile la toți operatorii, cu excepția Eurotunnel VP (Vans on Passenger), care nu poate fi modificat.
 3. În cazul în care un operator percepe taxe de neprezentare sau de anulare târzie, veți fi în continuare responsabil pentru aceste taxe în cazul în care nu vă prezentați la o cursă rezervată sau în cazul unei anulări târzii (în conformitate cu termenii și condițiile operatorului), chiar dacă ați achiziționat un bilet Flexi. Costul taxei de neprezentare sau de anulare târzie va fi dedus din orice rambursare. Consultați taxele de neprezentare și de anulare târzie
 4. Biletele Flexi nu pot fi adăugate după achiziționarea biletelui de feribot.
 5. Biletele Flexi nu sunt rambursabile
 6. Orice traversare care este anulată din motive care nu depind de client va avea dreptul la rambursare integrală, chiar dacă nu a fost achiziționat un bilet Flexi
 7. Nu se vor percepe taxe de modificare non-Flexi pentru traversările care sunt modificate din motive care nu depind de client
 8. Veți fi în continuare responsabil pentru orice taxe asociate cu modificarea rezervării - de exemplu, dacă vă mutați la o cursă mai scumpă, costul suplimentar va trebui plătit
 9. Dacă schimbați o rezervare pentru o cursă mai ieftină și nu ați plătit pentru un bilet Flexi, nu vă vom percepe nicio taxă suplimentară față de costul rezervării inițiale, cu condiția ca aceasta să fie prima și/sau singura modificare.
 10. Biletele Flexi sunt valabile până în momentul plecării pe mare
 11. Nu pot fi reținuți bani în cont pentru rezervări viitoare

Dacă aveți întrebări despre biletul Flexi, adresați-vă echipei noastre de servicii pentru clienți.

*Actualizat 01/11/2022