Act de declinare a reponsabilităților

Informații pentru destinatarul acestui e-mail:

Acest e-mail și atașamentele din acest e-mail sunt strict doar pentru destinatarului. Dacă dvs. nu sunteți destinatarul vă rugăm să nu citiți acest e-mail, să-l printați, să-l retransmiteți, stocați sau să folosiți orice informație din e-mail. Vă rugăm să trimiteți e-mailul înapoi la destinatar sau să-l ștergeți permanent.

Cu exceptia unor înțelegeri prestabilite cu expeditorul acestui e-mail, el poate conține comunicări confidențiale și în anumite circumstanțe acestea pot fi folosite în scopuri legale. Informația din acest e-mail nu poate fii folosită sau făcută publică decât pentru scopul pentru care acest e-mail a fost trimis.

Conținutul acestui e-mail nu reprezintă opiniile firmei Freightlink® Solutions Ltd. Angajații firmei Freightlink® Solutions Ltd. sunt rugați în mod expres să nu facă declarații de defămare, declarații obscene sau amenințătoare și să nu încalce în nici un fel legea (implicit cea de copy right) prin comunicare acestui e-mail. Orice altfel de comunicare este contrară policitei interne a firmei Freightlink® Solutions Ltd. Freightlink® Solutions Ltd. nu își acceptă reponsabilitate cu privință la o asemenea comunicare iar angajatul respectiv va fii tras la răspundere și va fii sancționat ca atare.

ATENȚIE: Viruși pot fii transmiși prin intermediul e-mail-urilor și trebuie să fiți atenți: e-mail-urile pot fii interceptate de altcineva în afară de expeditor și destinatar. Dvs. sunteți obligați să verificați e-mail-urile trimise cu foarte mare atenție deoarece nici Freightlink® Solutions Ltd. și nici destinatarul e-mail-ului nu își asumă responsabilitate dacă acesta conține viruși (emailul sau atașamentul)

Freightlink® Solutions Ltd. este o firmă înregistrată în Anglia și Țara Galilor. Numărul de înregistrare al firmei este 04838153. Adresa firmei Quarry Bank, Chorley Road, Walton-Le-Dale, Preston, PR5 4JN, UK. Număr TVA : GB 842 1813 44.