Rute de feribot transport marfă

Freightlink oferă informații despre majoritate rutelor de feribot transport marfă din toată Europa pentru furgonete, camioane, tiruri și remorci. Acestea includ Eurotunnel (trenul feribot transport marfă) din Folkestone către Calais sau către Holyhead.

Dacă știți ce rută vreți să folosiți, selectați ruta din lista de mai jos, de exemplu, dacă selectați feriboturi Liverpool către Dublin, acesta vă va arată prețuri si orare pentru Liverpool-Dublin.

Alternativ, dacă știți țara în care vreți să călătoriți, selectați-o din meniul de mai jos și acesta vă va arăta toate rutele de feribot din acesta țară. Din momentul în care ai selectat ruta dorită, folosește tab-urile pentru a schimba vehiculul, ex. pentru a face vizibile feriboturile pentru furgonete din Dover către Calais sau feriboturile pentru tiruri din Dunkirk to Dover.

Dacă nu știți ce rute de ferbiot transport marfă vreți să folosiți, puteți să verificați pagina noastră cu destinații binecunoscute unde puteți compara prețurile de feribot pentru toate rutele dintre doua țări. Sau, dacă nu știți de unde pleacă feribotul dvs. vizitați pagina cu porturi pentru a căuta toate feriboturile din Calais, Dublin sau din oricare alt port.

În sfârșit, dacă nici una dintre aceste opțiuni nu sunt cele căutate de dvs, accesați pagina Acasă pentru a vede prețurile discount și rutele