Rezervări marfă periculoasă

Freight Link Solutions te ajută cu transportul tău de marfă periculoasă.

Documentul de transport care să includă descrierea mărfii trebuie să fie trimisă prin fax echipei de Servicii cu Clienții la 0844 847 9000 cu cel puțin 12h înainte de traversare.

Anumite mărfuri periculoase nu pot fi traversate cu aceleași vase ca pentru pasageri sau, alternativ, marfa periculoasă restricționează numărul de pasageri care pot fi transportați pe același feribot. În această situație, rutele care vă stau la dispoziție sunt restricționate la feriboturile speciale pentru transport marfă (acceptând doar 12 pasageri sau mai puțin) sau traversând cu un număr limitat de pasageri. .

Indiferent de situație , atunci când un vehicul transportă marfă periculoasă, trebuie să aibe afișat un triunghi care indică clasificarea mărfii pe care o transportă. Acestea trebuie sa fie afișate atât pe partea laterală a vehiculului cât și pe spatele acestuia,și ambele trebuie să fie omologate de către IMDG (Codul internațional maritim pentru mărfuri periculoase). Inscripțiile trebuie să fie de 250mm pe 250mm, conținând exact tipul de marfă periculoasă în format ilustrat dar și numeric.
Pentru ajutor, vă rugăm să contactați echipa Servicii cu Clienții la 0844 847 9000

Flammable GasFlammable LiquidFlash point below 32℃