Sari la conținutul principal

Tiree

  • Un certificat de călătorie este acum necesar pentru intrarea sau traversarea prin teritoriul francez. Fiecare șofer care intră pe teritoriul Franței (cu feribotul, Eurotunnelul sau frontiera terestră) trebuie să aibă certificatul disponibil pentru a fi prezentat autorităților de control la frontieră. DESCARCĂ CERTIFICATUL DE CĂLĂTORIE FRANȚA
  • Ultimele actualizări Coronavirus (Covid-19) ale operatorului și formularele de sănătate sunt disponibile acum pe pagina Coronavirus (Covid-19) – Actualizare Operator de Feriboturi.

Bine ați venit la Freightlink unde puteți să rezervați bilete feribot transport marfă din Tiree către Inner Hebrides.Portul pentru feriboturi Tiree este situat pe o insula mică, în jurul căreia, la vest, se află Coll. Cel mai important sat din Tiree este Scarinish de unde puteți lua feriboturi către Oban către continent sau insula Coll. Există o cameră mică de așteptare în port, dar facilitățile principale se găsesc în satul apropriat. Puteți folosi link-urile de mai jos pentru a rezerva bilete feribot transport marfă din Scoția către Insula Tiree pentru furgoneta, camionul sau tirur dvs., pe rutele Tiree Oban sau Tiree Coll.

Rute Feribot la Tiree

Traversări multiple pe zi
traversare : 1 oră
Detalii

Rute Feribot de la Tiree

Traversări multiple pe zi
traversare : 1 oră
Detalii

Tiree Detalii

Geolocation

Cal Mac Ferries Tiree: Scarinish, Isle of Tiree, PA77 6TN

Toaletă

Tonomate pentru mâncare

Magazine

Dus

Parcare 24 de ore

Restaurant

Lounge

Porturi Alternative

Nu există porturi alternative