Sari la conținutul principal

Stavanger

  • Un certificat de călătorie este acum necesar pentru intrarea sau traversarea prin teritoriul francez. Fiecare șofer care intră pe teritoriul Franței (cu feribotul, Eurotunnelul sau frontiera terestră) trebuie să aibă certificatul disponibil pentru a fi prezentat autorităților de control la frontieră. DESCARCĂ CERTIFICATUL DE CĂLĂTORIE FRANȚA
  • Ultimele actualizări Coronavirus (Covid-19) ale operatorului și formularele de sănătate sunt disponibile acum pe pagina Coronavirus (Covid-19) – Actualizare Operator de Feriboturi.

Bine ați venit la Freightlink, unde puteți rezerva bilete feribot transport marfă din Danemarca către Norvegia via portul Stavanger. Portul pentru feriboturi Stavanger este situate pe coasta Mării Negre la aprox. 450 km de Oslo. Zona Stavanger este parte din Low-Jaren, o zonă de pământ plata alcătuită din nisip, pietre și mlaștine. Feriboturile din Stavanger traversează din Hirtshals în Danemarca cu Fjord Line. O traversare veche din Marea Britanie către Norvegia din Newcastle către Stavanger a fost închisă pentru mai mulți ani și singura traversare directă din Anglia către Scoția prin Brevik. Puteți folosi link-ul de mai jos pentru a rezerva bilete feribot ieftine din și către Norvegia pentru furgoneta, camionul sau tirul dvs., pe ruta Hirtshals-Stavanger.

Rute Feribot la Stavanger

2 treceri pe zi
Traversarea durează 11 ore

Rute Feribot de la Stavanger

2 traversări pe săptămână
Traversarea durează 8 ore

Stavanger Detalii

Geolocation

Fjord Line Utenriksterminalen (Risavika havn), Kontinentalveien 31, N-4056 Tananger, Norway

Toaletă

Tonomate pentru mâncare

Magazine

Dus

Parcare 24 de ore

Restaurant

Lounge

Porturi Alternative