Salt la conținutul principal

Riga

Feriboturi transport marfă din Riga către Germania, Suedia sau către Letonia.

Portul de feriboturi Riga este localizat la gura răului Daugave în Golful Riga. Riga este cel mai mare oraș din zona Baltică, și este un port industrial, comercial important dar și un centru cultural și financiar. Orașul Riga a fost fondat în 1201 și portul furnizează traficul comercial și cel de pasageri. Din Riga puteți să călătoriți către Stockholm în Suedia sau Travemunde în Germania. Alte feriboturi din Letonia navighează către porturile din aproprierea Ventspils.

Folosiți link-urile de mai jos pentru a rezerva un bilet feribot transport marfă din și către Letonia, Germania sau Suedia pentru vehiculul dvs. comercial pentru diferite ruta din Riga Travemunde sau Riga Stockholm.

Rute Feribot la Riga

O trecere pe zi
Durata traversării este de 17 ore
Detalii

Rute Feribot de la Riga

O trecere pe zi
Durata traversării este de 18 ore
Detalii

Riga Detalii

Geolocation

Tallink Silja Ferries Riga: Pasažieru terminala, Eksporta iela 3a, LV-1010 Riga, Latvia

AVE Line Ferries Riga: Vecmilgravja Terminal, Zivju iela 1, Riga, Latvia

Toaletă

Tonomate pentru mâncare

Magazine

Dus

Parcare 24 de ore

Restaurant

Lounge

Porturi Alternative

Ai nevoie de ajutor adițional?

Cum să faceți o rezervare

Freightlink este un agent din Marea Britanie care oferă bilete de feribot vehicule comerciale ieftine în Marea Britanie și Europa. Colaborând cu unii dintre cei mai mare operatori de feribot din Europa : Stena Line, Eurotunnel și DFDS Seaways . Freightlink vă poate rezerva un bilet de feribot oriunde în Europa. Folosiți meniul nostru Caută și Rezervă pentru a compara prețurile biletelor pe orice rută de feribot cargo.

Harta

harta Europei

Centru de Cunoaștere

Knowledge Centre