Sari la conținutul principal

Oskarshamn

  • Un certificat de călătorie este acum necesar pentru intrarea sau traversarea prin teritoriul francez. Fiecare șofer care intră pe teritoriul Franței (cu feribotul, Eurotunnelul sau frontiera terestră) trebuie să aibă certificatul disponibil pentru a fi prezentat autorităților de control la frontieră. DESCARCĂ CERTIFICATUL DE CĂLĂTORIE FRANȚA
  • Ultimele actualizări Coronavirus (Covid-19) ale operatorului și formularele de sănătate sunt disponibile acum pe pagina Coronavirus (Covid-19) – Actualizare Operator de Feriboturi.

Mulțumim pentru că ați vizitat Freightlink, unde puteți să rezervați bilete feribot transport marfă din Oskarshamn către insula Gotland.

Portul pentru feriboturi Oskarsham este situat pe coasta de est a Suediei. Arhipelagul Oskarshamn este format din aproximativ 5000 de insule și mai multe croaziere au traseu pe lângă coasta acestuia. Feriboturile operează și din Oskarshamn către Visby, în insula Gotland.

În zona portului sunt diferite restaurante, pub-uri și cafenele, dar de asemenea se pot face și curse de powerboat.

Puteți folosi link-urile de mai jos pentru a rezerva un bilet feribot transport marfă către și din Gotland pentru furgoneta, camionul și tirul dvs., pe ruta Oskarshamn Visby.

Rute Feribot la Oskarshamn

6 traversări pe săptămână
Traversarea durează 3 ore
Detalii

Rute Feribot de la Oskarshamn

6 traversări pe săptămână
Traversarea durează 3 ore
Detalii

Oskarshamn Detalii

Geolocation

Gotland ferries Oskarshamn: Verkstadsgatan 1, 572 35 Oskarshamn, Sweden

Toaletă

Tonomate pentru mâncare

Magazine

Dus

Parcare 24 de ore

Restaurant

Lounge

Porturi Alternative