Sari la conținutul principal

Nador

  • Un certificat de călătorie este acum necesar pentru intrarea sau traversarea prin teritoriul francez. Fiecare șofer care intră pe teritoriul Franței (cu feribotul, Eurotunnelul sau frontiera terestră) trebuie să aibă certificatul disponibil pentru a fi prezentat autorităților de control la frontieră. DESCARCĂ CERTIFICATUL DE CĂLĂTORIE FRANȚA
  • Ultimele actualizări Coronavirus (Covid-19) ale operatorului și formularele de sănătate sunt disponibile acum pe pagina Coronavirus (Covid-19) – Actualizare Operator de Feriboturi.

Servicii feribot transport marfă către Maroc sau din Maroc către sudul Spaniei.

Feribotul Nador este localizat în regiunea de nord est a Marocului și este un port în Marea Mediteraneană, în laguna Bhar Amezzyan. Nador este un centru comercial mare pentru pește, fructe și animale vii, este direct conectat cu portul Melilla din Spania. Feriboturile din Nador navighează către Almeria către Spania.

Puteți folosi link-urile de mai jos pentru a găsi și pentru a rezerva un bilet feribot transpot marfă către Maroc sau Spania pentru vehiculul dvs., pe ruta Nados-Almeria.

Rute Feribot la Nador

O trecere pe zi
Traversarea durează 5 ore
Detalii
2 treceri pe zi
Traversarea durează 6 ore
1 traversare pe săptămână
Traversarea durează 29 ore

Rute Feribot de la Nador

O trecere pe zi
Traversarea durează 9 ore
2 treceri pe zi
Traversarea durează 6 ore
1 traversare pe săptămână
Traversarea durează 31 ore

Nador Detalii

Geolocation

Acciona Trasmediterranea ferries Nador: N19, Boulevard de Taouima, Morocco

Toaletă

Tonomate pentru mâncare

Magazine

Dus

Parcare 24 de ore

Restaurant

Lounge

Porturi Alternative