Salt la conținutul principal

Melilla

Vă mulțumim pentru că ați vizitat www.freightlink.co.uk unde puteți să rezervați bilete feribot transport marfă din Melilla către Spania.

Portul de feriboturi Melilla este un port Spaniol pe coasta de nord a Marocului și este un oraș autonom în Spania. Melilla și Ceuta sunt unele dintre cele 2 teritorii Spaniole existente în Africa. Puteți rezerva feriboturi din Melilla către Malaga sau Almeria către Spania.

Puteți folosi link-ul de mai jos pentru a rezerva bilete feribot transport marfă iefine către Maroc sau Spania pentru furgoneta, camionul sau tirul dvs., pe rutele Melilla Malaga ferry sau Melilla Almeria.

Melilla Detalii

Geolocation

Acciona Trasmediterranea ferries Melilla: General Marina, 1, C.P. 52001, Melilla. Spain

Toaletă

Tonomate pentru mâncare

Magazine

Dus

Parcare 24 de ore

Restaurant

Lounge

Porturi Alternative

Ai nevoie de ajutor adițional?

Cum să faceți o rezervare

Freightlink este un agent din Marea Britanie care oferă bilete de feribot vehicule comerciale ieftine în Marea Britanie și Europa. Colaborând cu unii dintre cei mai mare operatori de feribot din Europa : Stena Line, Eurotunnel și DFDS Seaways . Freightlink vă poate rezerva un bilet de feribot oriunde în Europa. Folosiți meniul nostru Caută și Rezervă pentru a compara prețurile biletelor pe orice rută de feribot cargo.

Harta

harta Europei

Centru de Cunoaștere

Knowledge Centre