Sari la conținutul principal

Lochranza

  • Un certificat de călătorie este acum necesar pentru intrarea sau traversarea prin teritoriul francez. Fiecare șofer care intră pe teritoriul Franței (cu feribotul, Eurotunnelul sau frontiera terestră) trebuie să aibă certificatul disponibil pentru a fi prezentat autorităților de control la frontieră. DESCARCĂ CERTIFICATUL DE CĂLĂTORIE FRANȚA
  • Ultimele actualizări Coronavirus (Covid-19) ale operatorului și formularele de sănătate sunt disponibile acum pe pagina Coronavirus (Covid-19) – Actualizare Operator de Feriboturi.

Bine ați venit la Freightlink unde puteți să rezervați bilete feribot transport marfă din Lochranza către insula Arran.

Portul pentru feriboturi Lochranza este localizat în nordul insulei Arran și satul este deține distileria din Arran. Arran este cea mai mare insulă din Firth of Cycle și feriboturile navighează din Lochranza către Claonaig pe coasta de vest a Scoției pe perioada lunilor de vară. Principala rută de feribot către insula Arran este Ardrossan-Brodick.

Facilitățile portului sunt limitate, neavând o sală de așteptare. Accesul către Claonaig se face pe o singură rută, și recomandăm ca toate vehiculele mari să acceseze feriboturile din și către Ardrossan.

Puteți folosi link-urile de mai jos pentru a rezerva bilete de feribot transport marfă ieftine din Scoția către Insula Arran pentru furgoneta, camionul sau tirul dvs. pe ruta de feribot Lochranza Claonaig.

Lochranza Detalii

Geolocation

Cal Mac Ferries Lochranza: Slipway, Lochranza, KA27 8HL

Toaletă

Tonomate pentru mâncare

Magazine

Dus

Parcare 24 de ore

Restaurant

Lounge

Porturi Alternative

Nu există porturi alternative