Sari la conținutul principal

Gigha

  • Un certificat de călătorie este acum necesar pentru intrarea sau traversarea prin teritoriul francez. Fiecare șofer care intră pe teritoriul Franței (cu feribotul, Eurotunnelul sau frontiera terestră) trebuie să aibă certificatul disponibil pentru a fi prezentat autorităților de control la frontieră. DESCARCĂ CERTIFICATUL DE CĂLĂTORIE FRANȚA
  • Ultimele actualizări Coronavirus (Covid-19) ale operatorului și formularele de sănătate sunt disponibile acum pe pagina Coronavirus (Covid-19) – Actualizare Operator de Feriboturi.

Bine ați venit la Freightlink unde puteți să rezervați bilete feribot transport marfă din Gigha către Insula Gigha.

Portul pentru feriboturi Gigha este localizat în satul Ardminish pe insula, satul este mic și situat pe coasta de vest a Kintyre, în Scoția. De aici ferboturile traversează către Tayinloan către peninsula Kintyre.

Nu există un terminal la port dar există o camera de așteptare și toalete deținute de primariile Argyll și Bute. Există și magazine mici în aproprierea portului.

Puteți folosi link-urile de mai jos pentru a rezerva bilete feribot transport marfă ieftine din Scoția către Insula Gigha pentru furgoneta, camionul sau tirul dvs. pe ruta Tayinloan Gigha.

Gigha Detalii

Geolocation

Cal Mac ferries Gigha: The Ferry Terminal, Gigha, PA41 7AB

Toaletă

Tonomate pentru mâncare

Magazine

Dus

Parcare 24 de ore

Restaurant

Lounge

Porturi Alternative

Nu există porturi alternative