Sari la conținutul principal

Algeciras

  • Un certificat de călătorie este acum necesar pentru intrarea sau traversarea prin teritoriul francez. Fiecare șofer care intră pe teritoriul Franței (cu feribotul, Eurotunnelul sau frontiera terestră) trebuie să aibă certificatul disponibil pentru a fi prezentat autorităților de control la frontieră. DESCARCĂ CERTIFICATUL DE CĂLĂTORIE FRANȚA
  • Ultimele actualizări Coronavirus (Covid-19) ale operatorului și formularele de sănătate sunt disponibile acum pe pagina Coronavirus (Covid-19) – Actualizare Operator de Feriboturi.

Mulțumim pentru că ați vizitat www.freightlink.co.uk unde puteți să rezervați feriboturi transport marfă din Algeciras către Maroc sau Spania.

Portul pentru feriboturi Algecias este localizat în orașul Algeciras, în provincia Spaniolă Cadiz. Navigând către Tangier, Algecires este principalul port de plecare din Spania către Maroc. De aici puteți să luați un feribot către enclavele Ceuta sau Melilla.

Facilitățile portului include restaurante, magazine, și o cameră de odihnă.

Puteți să folosiți link-urile de mai jos pentru a rezerva bilete feribot transport marfă ieftine către Marpc pentru furgoneta, camionul sau tirul dvs. pe ruta Algeciras Tangier sau Algeciras Ceuta.

Rute Feribot la Algeciras

5 treceri pe zi
traversare : 1 oră
5 treceri pe zi
Traversarea durează 2 ore
4 treceri pe zi
Traversarea durează 2 ore

Rute Feribot de la Algeciras

5 treceri pe zi
traversare : 1 oră
Detalii
7 treceri pe zi
Traversarea durează 2 ore
Detalii
6 treceri pe zi
Traversarea durează 2 ore

Algeciras Detalii

Geolocation

Acciona Trasmediterranea Algeciras: Recinto del Puerto s/n, C.P. 11201, Spain

Toaletă

Tonomate pentru mâncare

Magazine

Dus

Parcare 24 de ore

Restaurant

Lounge

Porturi Alternative

Nu există porturi alternative