Salt la conținutul principal

Algeciras

Mulțumim pentru că ați vizitat www.freightlink.co.uk unde puteți să rezervați feriboturi transport marfă din Algeciras către Maroc sau Spania.

Portul pentru feriboturi Algecias este localizat în orașul Algeciras, în provincia Spaniolă Cadiz. Navigând către Tangier, Algecires este principalul port de plecare din Spania către Maroc. De aici puteți să luați un feribot către enclavele Ceuta sau Melilla.

Facilitățile portului include restaurante, magazine, și o cameră de odihnă.

Puteți să folosiți link-urile de mai jos pentru a rezerva bilete feribot transport marfă ieftine către Marpc pentru furgoneta, camionul sau tirul dvs. pe ruta Algeciras Tangier sau Algeciras Ceuta.

Rute Feribot la Algeciras

5 treceri pe zi
Durata traversării este de 2 ore

Rute Feribot de la Algeciras

5 treceri pe zi
Durata traversării este de 2 ore
Detalii

Algeciras Detalii

Geolocation

Acciona Trasmediterranea Algeciras: Recinto del Puerto s/n, C.P. 11201, Spain

Toaletă

Tonomate pentru mâncare

Magazine

Dus

Parcare 24 de ore

Restaurant

Lounge

Porturi Alternative

Nu există porturi alternative

Ai nevoie de ajutor adițional?

Cum să faceți o rezervare

Freightlink este un agent din Marea Britanie care oferă bilete de feribot vehicule comerciale ieftine în Marea Britanie și Europa. Colaborând cu unii dintre cei mai mare operatori de feribot din Europa : Stena Line, Eurotunnel și DFDS Seaways . Freightlink vă poate rezerva un bilet de feribot oriunde în Europa. Folosiți meniul nostru Caută și Rezervă pentru a compara prețurile biletelor pe orice rută de feribot cargo.

Harta

harta Europei

Centru de Cunoaștere

Knowledge Centre