Nou venit în domeniul transportului marfă cu feribot

Ajutor! Nu am mai făcut asta până acum, de unde încep?Image of a deck on a Stena Line freight ferry

Întâi de toate-nu te panica! Rezervarea unui bilet de feribot transport marfă este destul de simplă iar Freightlink sunt aici ca să vă ajute. Cu ce să începi: de unde pleci? Unde trebuie să ajungi? Când trebuie sa ajungi acolo?

Sunt alte lucruri care trebuie considerate. Ce lungime o să aibă vehiculul folosit? Prețurile de feribot transport marfă sunt determintate de lungimea totală a vehiculului așa că trebuie să cunoașteți lungimea pentru a primi un preț corect. Câte persoane merg cu acest vehicul? Anumite rute vă vor taxa în plus pentru al doilea sau al treilea șofer.

Acum că știți toate acestea,puteți să aflați mai multe despre feriboturi.

OK, sunt gata să caut informațiile... Unde le găsesc ?

Rosslare Harbour

Poate doriți să folosiți o hartă online care vă va sugera anumite rute. Alternativ, puteți căuta cu ghidul Freightlink Ce fac? Care vă va da multiple variante pentru a ajunge în țăra destinatară.Avem diferite variante de a găsi o anumită țară pentru a găsi cea mai rapidă, ieftină și cea mai directă modalitate.

Pentru că suntem experți în ceea ce facem vrem să predăm cunoștințele acestea dvs. pentru a vă ghida cât mai bine. E posibil să aveți idei proprii și anumite părți din site-ul Freightlink vă va putea oferi informații despre anumite porturi, sau doar să vă arate toate feriboturile disponibile dintre două țări.

Dacă tot nu vă descurcați, atunci de ce să nu sunați echipa Servicii cu Clienți Freighlink? Au autoritatea necesară pentru a vă oferi sugestii bazate pe ani de experiență sau să vă ghideze în direcția potrivită pe site-ul nostru.

Dvs. decideți ce este mai eficient. Poate preferați să folosiți feriboturi cu destinații scurte, și să conduceți distanțe mai lungi, sau poate decideți că este mai bine să folosiți un feribot pe distanțe mai lungi, mai scumpe,dar să nu conduceți așa de mult.

Gata! Știu ce vreau acum. Care este procedura de rezervare?

Ne bucurăm că sunteți gata să vă rezervați primul bilet de feribot transport marfă. Sunt multe metode cu care puteți să începeți. Nu trebuie să vă faceți un cont, dar dacă vreți puteți vă să deschideți unul la Freightlink.co.uk și să aveți detaliile dvs. de access pentru a accesa caracteristici ca Track și Trace și referința prin sms-gratis.
Dacă știți exact ce rută doriți să folosiți, accesați “Rute Feribot“ și selectați-o pe cea dorită. După, puteți să selectați ziua dorită și să urmăriți procesul nostru, simplu, pas cu pas pentru a alege lungimea vehicului. Pe pagina finală va trebui să introduceți numărul de înregistrare al vehiculului și veți putea să selectați o călătorie pentru întoarcere, daca este nevoie.

Alternativ, dacă știți deja între ce țari urmează să călătoriți începeți de la pagina Acasă. Puteți să alegeți țara de plecare și cea destinatară de la butonul “Preț rapid“ și după selectați dacă doriți și retur. Toate rutele vor apărea și veți putea alege pe cea preferată.

După ce ați verificat că toate detaliile sunt corecte și sunteți gata să plătiți, selectați butonul check out unde veți putea să introduceți detaliile personale și să procesați cu plata prin cardul de credit. După ce plata va fi procesată cu success, veți ajunge la pagina Freightlink de confirmare. Aceasta este doar confirmarea cerinței dvs. de a face o rezervarea cu noi și nu biletul de feribot transport marfă.

Echipa noastră Servicii cu Clinți sunt gata,acum, să vă proceseze rezervarea. În cazul celor mai multe dintre porturile cunoscute, aceasta se va face automat. După aceasta veți primi, referința biletului de feribot transport marfă rezervat, prin mail

De ce am nevoie pentru a mă îmbarca pe feribot?Typical cabin on a freight ferry

Foarte simplu, pentru a te îmarca pe feribot ai nevoie de următoarele:

  1. Pașaportul sau o formă de identificare cu poză. Dacă călătoriți către orice insulă din Anglia (ex, Insula Wight) către Nordul Irlandei sau către Republica Irlandei (din Anglia) atunci vă va trebui doar o formă de identificare validă-recomandăm un permis de conducere cu poză.
  2. Referința biletului dvs. Acesta se găsește pe biletul de rezervare care v-a fost trimis prin mail.

Dacă expediați ceva specializat-ca marfă periculoasă sau animale-aveți nevoie și de documentația relevantă pentru acestea.

Vă rugăm să vă amintiți să aveți la dvs. orice alte documente relevante călătoriei dvs, ex. documentele asigurării, documente vamale sau documentele mărfi.

Care este procedura la port?

Când ajungeți în port, în primul rând trebuie să vă înregistrați, în cazul în care este necesar. Trebuie mereu să ajungeți cu aprox. 1 hr înainte de ora îmbarcării. Pentru unele rute trebuie să vă prezentați mai devreme de 1 hr, dar dacă asta este cazul dvs, echipa noastră vă va informa.

Atunci vi se va cere să stați la coadă cu celelalte vehicule ca să vă îmbarcați. De îndată ce v-ați îmbarcat, echipa navei va avea grijă să vă direcționeze către cabina dvs.
Când ajungeți la destinație vi se va cere să vă întoarceți la vehiculul dvs. și să-l conduceți către ieșirea de pe navă. Apoi puteți să vă continuați călătoria.

Căt sunteți în port sau pe navă vă rugăm să urmăriți toate instrucțiunile angajatorilor companiilor de feribot și porturilor. Acestea vă vor ajuta să călătoriți în siguranță și eficient.

Cred că acestea sunt doar informațiile de bază... dar mai am multe întrebări!

De ce sa nu accesați secțiunea noastră Întrebări Frecvente? Aceasta cuprinde o varietate largă de întrebări la care am răspuns în trecut și foarte multe cereri pe care clienții nostri le-au avut. Dacă nu puteți să găsiți răspunsul la întrebările dvs., sunați echipa noastră Servicii cu Clienți care vă vor putea ajuta.

Caută și Rezervă

Lun, 27 Mar 2023
Mar, 28 Mar 2023
Aveţi nevoie de ajutor?