pile of smartphones

Zece aplicații utile pentru șoferii de camion

Mulțumită prietenilor noștri de la TruckNetUK, aici sunt zece aplicatii utile pentru smarphone-uri pentru șoferii de camion si dubițe, așa cum le recomandă oamenii care le folosesc zilnic (și una pe care o placem de asemenea).

Google Maps

google mapsEste posibil ca acesta să nu aibă toate caracteristicile necesare pentru un camion sau un șofer de utilitate (alte aplicații mai specifice sunt disponibile), dar pentru instrucțiuni, actualizări de trafic în timp real, redirecționare automată, hărți offline, taxe de trecere, diferite stiluri de hărți, puncte de interes și în general lucruri utile, nu puteți să-l bați. Oh, și este gratuit!

Android | iOS

Tapatalk

Un favorit al soferilor, Tapatalk se conecteaza la peste 100.000 de forumuri online din intreaga lume (inclusiv TruckNet) si permite utilizatorilor sa posteze cu usurinta de pe telefonul mobil - desigur, fara a conduce. Caracteristicile includ partajarea nelimitată a fotografiilor și videoclipurilor și notificările push instant.

Android | iOS

Spotify

spotifyToată lumea iubește puțină muzică. Spotify permite accesul facil la o mare bibliotecă de melodii dintr-o colecție incredibilă de artiști, albume și playlisturi. Funcțiile premium Spotify includ ascultarea offline, o calitate îmbunătățită a sunetului și nu există anunțuri.

Android | iOS

TuneIn Radio

TuneIn RadioAcoperind distanțe mari în camion sau în camionetă, există întotdeauna o mulțime de posturi de radio diferite disponibile pe calea aerului. Din păcate, s-ar putea să nu fie cea pe care doriți să o ascultați. TuneIn Radio este o aplicație de streaming care oferă acces la peste 100.000 de posturi de radio AM, FM, podcast și audiobook. Caracteristicile includ ascultarea offline, integrarea Google Voice și Android Wear.

Android | iOS

TachoGuard

Recomandat de un număr de membri Trucknet, TachoGuard este o aplicație îmbunătățită pentru tahografe digitale concepută pentru șoferii HGV, care vă ține în siguranță în conformitate cu normele UE privind orele șoferilor, monitorizând toate activitățile de conducere și odihnă. Printre caracteristici se numără planificatorul zilnic, rezumatul activității și alarmele de alertă pentru configurarea activității.

Android

RHA Daily Defects

road haulage associationUtilizabil atât pentru șoferii de camioane, cât și pentru cei de dubițe, aplicația RHA Daily Defects vă ajută să păstrați o evidență a inspecțiilor zilnice efectuate la vehicule, în conformitate cu cerințele DVSA. Caracteristicile includ o listă de verificare ușoară pas cu pas și imprimare PDF de partajare a documentelor.

Android | iOS

TruckerTimer

Evitați orice amenzi și maximizați orele de conducere cu această tahografă avansată și jurnalul de conducere. Printre caracteristici se numără suportul pentru UE, AETR și normele interne de oboseală pentru vehiculele grele, cronometrele pentru regulamentele WTD, numărătoarea grafică, implementarea regulilor avansate, alertele și widget-ul de pe ecranul de pornire.

Android | iOS

BBC iPlayer Radio

Aplicația oficială BBC iPlayer Radio pentru ascultarea radioului BBC oriunde te duci. Caracteristicile includ posturi radio live BBC din Marea Britanie & World Service, prindeți din nou sau ascultați din nou programele radio BBC, descărcați podcast-uri pentru a vă bucura de funcția de ceas și de noapte în modul offline și încorporat.

Android | iOS

Tachomaster Worker

Recomandat pentru utilizatorii care nu au tahograf, dar care doresc funcționalități (cum ar fi șoferii de dubițe), Tachomaster Worker vă oferă posibilitatea de a vă analiza munca, pauzele și perioadele de disponibilitate. Alte funcții includ vizualizarea recentelor ore de repaus, informații despre unitate și alte informații despre muncă, perioada de referință WTD, modele de lucru, schimburi și încălcări.

Android | iOS

Freightlink Freight Ferry Booking App

freightlink appAr fi greșit pentru noi să nu menționăm propria noastră aplicație excelentă! Aplicația Freightlink Ferry Booking vă permite să rezervați un feribot pe mai mult de 750 de rute cu peste 50 de operatori de feriboturi. Caracteristicile includ

  • Rezervare ușoară cu feribotul de marfă
  • Verificați orele de navigație și programul de navigație
  • Comparați tarifele operatorului feroviar și programul de navigație
  • Obțineți direcțiile portului de feribot
  • Notificări de rezervare în timp real
  • Contul site-ului web se sincronizează cu aplicația
  • Modul invitat
  • Disponibil în 8 limbi
  • Optimizat pentru cele mai noi versiuni Android & iOS 11

Android | iOS

Ce aplicații pentru smartphone le considerați utile pentru camioanele și camioanele? Împărtășiți recomandările dvs. cu noi

Mulțumită lui Franglais, mike68, P Stoff și simcor pentru sugestii. Freightlink nu este responsabil pentru conținutul sau funcționalitatea aplicațiilor.

30 Noiembrie 2017

Caută și Rezervă

Sâm, 13 Apr 2024
Dum, 14 Apr 2024
Aveţi nevoie de ajutor?