Camion Iveco efectuând transport de marfă

De ce ar trebui transportatorii de marfă să folosească Freightlink?

De ce să rezerv cu Freightlink?

Serviciul

Scopul principal al firmei Freightlink este să vă cunoască cerințele afacerii dvs. Știm că birourile de transport sunt locuri agglomerate. De aceea muncim din greu pentru a vă ajuta. Echipa noastră de Relații cu Clienți vă poate ajuta să aflați toate informațiile de care aveți nevoie rapid și ușor. Folosind același operator pentru mai mult rute în Europa vă va economisi timp. Indiferent de cifra dvs. de afacere sau de experiența dvs. echipa noastră de Relații cu Clienți lucrează cu transportatori de marfă ca dvs. Motivul pentru care rezervăm atât de multe bilete de feribot în fiecare an este pentru că oferim un serviciul excelent clienților noștri indiferent de cât de des călătoresc

Website-ul

Rezervarea biletelor de feribot transport marfă ar trebui să fie un proces ușor. Opțiunea track și trace vă oferă șansa să vedeți dacă șoferul dvs a ajuns la destinație și puteți, de asemenea, să primiți un sms gratis cu nr de referință al rezervării dvs.

Prețul

Aici la Freightlink dorim să vă oferim cel mai bun și productiv preț pentru fiecare rută, pentru 365 zile pe an. În general, prețurile pentru biletele feribot transport marfă sunt fixe pentru toată perioada anului și nu fluctuează în funcție de sezon. Aceast înseamnă că întotdeaună vă veți cunoaște costurile și puteți să oferiți cel mai bun serviciu clienților dvs. Nu trebuie să vă angajați la un anumit volum de treceri pentru a vă bucura de rețeauna noastră mare de operatori feribot. De asemenea, Freightlink nu taxează extra transportatorii de marfă care doresc să facă schimbări la rezervările dumnealor. Vă vom ajuta de la început să faceți alegerea corectă. Dar, în domeniu transportului, cerințele dvs. de bilete feribot transport marfă se pot schimba destul de repede și în mod normal, modificările și anulările biletelor de feribot transport marfă sunt gratis de făcut. De exemplu, este posibil ca șoferul dvs. să aibe o problema mecanică sau să fie prins în trafic și trebuie să vă modificați biletul pentru mai tărziu. Freightlink este aici să acționeze conform cerințelor dvs. fără taxe extra.

Rețeaua de operatori

Anumiți transportatori de marfă rezervă bilete feribot doar pentru o singură rută. Rețeaua noastră de operatori feribot este atât de extinsă încât vă putem găsi o rută care este pe placul dvs. Flexibilitatea reței noastre vă permite să călătoriți dus cu un operator de feribot și întors cu altul dacă acest lucru vă convine. Cu doar un singur telefon puteți să rezervați feriboturi pentru Norvegia, Malta sau Suedia.

Fiind un transportator marfă este mai bine să-mi deschid un cont decât să plătesc pe loc pentru rezervările făcute?

Firmele de transport marfă au un volum regulat de rezervări bilete feribot și sunt bineveniți să plătească printr-o linie de creditare cu noi, bineînteles asta după o verificare istoriei creditului. Pur și simplu discutați cu echipa noastră de vânzări sau cu echipa Relații cu Clienți pentru a vă trimite formularele corecte. Alternativ,dacă știți că nu veți avea cerințe regulat, majoritatea clienților noștri plătesc pe loc. Nu le cerem clienților noștri să se angajeze la vreun volum de rezervări anume sau la vreo limită de cheltuială ceea ce înseamnă că puteți să rezervați atunci când aveți nevoie și ce aveți nevoie. Sistemul nostru nu vă reține datele de pe card pe website. Din momentul în care v-ați deschis un cont online, vi se vor oferi datele de logare pentru a putea face rezervări noi online sau de pe mobil. Atunci când rezervați pentru a doua oară cu Freightlink puteți și să sunați echipa Relații cu Clienți pentru a repeta tranzacția făcuta cu cardul inițial.

06/11/2015

Caută și Rezervă

Mar, 5 Mar 2024
Mie, 6 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?