Seatruck

Warrenpoint Harbour semnează un nou acord de 10 ani cu Seatruck Ferries

Compania Seatruck Ferries a semnat un nou acord de 10 ani cu portul Warrenpoint din Irlanda de Nord. Acordul de milioane de lire sterline întărește angajamentul companiei Seatruck Ferries cu un port în continua dezvoltare și a cărui volum de marfă crește pe zi ce trece.

Cu două traversări pe zi, pe ruta care leagă Warrenpoint de Heysham, compania Seatruck a atins un recor de traversări în anul 2016, pentru prima data de la înfințarea sa în 1996, de 100.000 de treceri. Potrivit unor previziuni de creștere și mai mari pe viitor, pentru a face față volumului ridicat, portul Warrenpoint sa angajat să furnizeze un spațiu terminal suplimentar care va include o nouă rampă de încărcare și facilități terminale modernizate.

“Warrenpoint este locul în care a început povestea Seatruck și suntem absolut încântați să extindem acordul nostru cu portul, lucru care întărește totodată angajamentul nostru față de zona locală, a declarat CEO-ul Alistair Eagles”, a declarat CEO-ul Alistair Eagles.

“Beneficiile financiare mai mari ale unui port de succes în acest domeniu nu ar trebui subestimate.”

Acordul ajută portul Warrenpoint să-și cimenteze poziția de al doilea cel mai aglomerat port din Irlanda de Nord pentru volumul de mărfuri transportate.

01 August 2017

Caută și Rezervă

Mie, 6 Dec 2023
Joi, 7 Dec 2023
Aveţi nevoie de ajutor?