rough sea

Vreme rea ? Trafic ? Incercati ghidul nostru de rute alternative pentru feribot

Sunt puțin peste 10 săptămâna până de Crăciun, nopțile acaparează ziua si voi probabil că ati observat că purtati brusc mai multe straturi de haine. Da! Iarna e la usă.. !

Nu va fi un șoc să știm că, pe măsură ce ne facem drumul prin octombrie și noiembrie, există o șansă sporită de întrerupere a navigației. Dar nu va temeti, Freightlink e aici pentru voi. Multe dintre porturile noastre de plecare navighează în mai multe locații, așa că dacă călătoria dvs. ar putea fi afectată de vremea nefavorabilă, de plecări anulate sau chiar de acțiuni industriale, tot veți putea ajunge acolo unde trebuie să mergeți.

Am pus laolaltă un ghid cuprinzător și ușor de utilizat pentru câteva dintre cele mai populare puncte de trecere. Deci, în cazul în care călătoria dvs. va întâmpina o situație neprevazută, veți putea face în continuare livrarea următoare la timp.

Dover

DoverPorturi alternative: Folkestone, Newhaven

Vremea urata de pe Canalul Englezesc poate perturba traseele feroviare, iar soferii pot migra spre folkstone si Eurotunnel, cee ace ar putea duce la cozi si la timp de tranzit mai lent. Aceasta insteamna ca cea mai apropiata alternativă ar putea sa nu fie intodeauna cea mai buna solutie pentru dvs.

Dacă aveți probleme la Dover sau Folkestone, atunci puteți lua în considerare una dintre opțiunile disponibile - poate prin Newhaven sau Portsmouth dacă intrați în Franța sau de la Harwich sau Purfleet în Olanda sau Belgia?

Calais

CalaisPorturi alternative: Dunkerque

Dacă ați reușit să ajungeți în Franța, este posibil să doriți să veniți acasă, de asemenea. Cu Calais fiind cel mai popular traseu în Regatul Unit, acesta poate fi ocupat din mai multe motive. Alternativa dvs aici este Dunkerque. Dacă veniți din Germania sau Belgia, veți ajunge mai întâi la Dunkerque.

Serviciul de transport feroviar Dunkerque to Dover, furnizat de DFDS, durează aproximativ 2 ore, cu până la 12 treceri zilnice. Stațiile de transport feroviar de mărfuri din Dunkerque includ toalete, dușuri și automate.

Liverpool și Marea Irlandeza

BirkenheadPorturi alternative: Birkenhead, Holyhead, Heysham

Marea Irlandeză poate părea că are o minte proprie, și pare să fie la mila vremii de toamnă și iarnă, dar cu nouă modalități posibile de a trece din UK (și invers), ar trebui să găsiți o solutie dacă este necesar.

Există plecări regulate de la șapte porturi diferite din Marea Britanie dacă e nevoie să traversati în Irlanda sau Irlanda de Nord.

Portsmouth

FolkestonePorturi alternative: Newhaven, Poole, Plymouth, Dover, Folkestone

Deși vremea nefavorabilă la plecările din Portsmouth este mai puțin frecventă, nu inseamnă ca nu va fi prezentă. Golful Biscaya poate fi deosebit de predispus vânturilor de iarnă. Dacă rămâneți blocați pe drumul spre Portsmouth, există o varietate de porturi alternative. Flexibilitatea oferită de Dover și Folkestone înseamnă că pot fi folosite și ca opțiune de ultim moment. O schimbare rapidă a direcției pe M3 sau M4 vă poate face să ajungeți în Europa în același timp prin Channel ferry.

Feribotul către și din Olanda

HullPorturi alternative din Marea Britanie: Hull, Immingham, Killingholme, Newcastle
Porturi alternative din Țările de Jos: Hook of Holland, Rotterdam, Ijmuiden

Dacă doriți să ajungeți din nordul Marii Britanii pe continent prin Olanda (Sau invers), aveți la dispoziție o varietate de opțiuni. Cu traversări zilnice de la Immingham, Killingholme, Newcastle și Hull, toate mergând la Hook of Holland, Rotterdam și Ijmuiden, nu veți mai fi mai mult de 2 ore distanță de un traseu alternativ de pe ambele maluri ale Mării Nordului.

Pe harta interactiva oferita Freightlink puteți să faceți clic pe orice port de feribot pentru a vedea informații suplimentare și pentru a vă planifica traseul de feribot. Acestea includ rute alternative, operatori, adrese de porturi și facilități.

De asemenea, am adăugat o secțiune "Porturi adăugate recent" pe pagina noastră de porturi, care vă poate oferi trasee alternative de navigație pe Marea Mediterană, Marea Baltică, Marea Neagră și mai departe.

recently added ports

Nu uitați, puteți, de asemenea, să contactați echipa noastră dedicată clienților de fiecare dată între orele 10.00 și 01.00 zilnic pentru a discuta orice ajustare pe care doriți să o faceți în călătoria dvs. De asemenea, puteți urmări Freightlink pe Facebook, Twitter și LinkedIn.

16 Octombrie 2017

Caută și Rezervă

Joi, 30 Jun 2022
Vin, 1 Iul 2022
Aveţi nevoie de ajutor?