Eurofighter Typhoon

Cum să transportați echipament aerospațiale și de apărate

Succesul unei națiuni depinde în mare parte de economia sa pentru a fi prosperă și pentru a progresa. Economia este cea care generează locuri de muncă și afaceri, mai ales pentru investițiile care vin direct din export. Industria echipamentelor aerospațiale și de apărare este leader pe piață și firmele de transport joacă un rol foarte imporant în dezvoltarea ei.

Industria echipamentelor aerospațiale și de apărare din Marea Britanie este avansată din punct de vedere tehnologic, cu o experiență foarte mare și foarte competitivă, ceea ce rezultă în crearea de locuri de muncă și duce la succesul său ca exportator.

Potrivit celor de CBI ( Confederația Industriei britanice) și celor de UK Trade & Investment, industria aerospațială din Anglia este a doua ca mărime din lume, dupa SUA. Această industrie angajează în prezent peste 100,000 de persoane care lucrează direct în domeniu pentru firme ca BAE systems, Bombardier UK, Ausuta Westland, GKN și Rolls-Royce, multe dintre ele fiind în competiție directă cu Boeing, Aibus, Lickheed Martin și multe altele. Aproximativ 250,000 de persoane lucrează direct în această industrie ca producători, furnizând părți și materiale tehnice.

Se estimează că această industrie valorează mai mult de £30 de miliarde. Așadar, industria aerospațială ocupă aproximativ 10% din total industriei de producție.

Nu este nici o supriză că firmele de transport mici sau mari transportă echipamente aerospațiale în Europa în mod regulat-există mai multe IMM-uri în domeniul aerospațial decât în tot sectorul din vestul Europei. În ciuda problemelor existente în Marea Britanie, ea este în continuare una dintre cele mai mari economii de pe glob. Sectorul aerospațial crește considerabil, în special în technologie Spațială și R&D.

În această industrie, este sectorul cu cel mai mare potențial de a se extinde și cu cel mai mare potential de success. Cerința echipamentelor se schimbă continu datorită cererii internaționale care este în continuă adaptare.

Aici la Freightlink, în ultimii 10 ani am avut clienți care au transportat diferite echipamentele începând cu cele de apărare civilă până la cele guvernamentale-echipamentul variează de la componente tehnice pentru vehicule armate, la arme mici și sisteme de comunicare.

AgustaWestland EH-101 Merlin HM1 helicopter from 829 Naval Air Squadron

Un lucru important de reținut atunci când transportați marfă de acest gen este logistica acesteia. Cum ar fi, depozitarea mărfii, distribuția, împachetarea corespunzătoare a mărfii, planificarea rutei și nu în ultimul rând unde o sa aibe loc transportul-în Marea Britanie sau/și în statele NATO.

Trebuie să rezerv un bilet de feribot din timp dacă transport acest tip de marfă?

Nu. Depinde doar de ce tip de feribot veți folosi- pentru marfă și pasageri sau unul doar pentru marfă. Pentru că de cele mai multe ori, pe feriboturile special concepute doar pentru transportul de marfă locurile disponibile pentru șoferi sunt limitate la 12, așadar poate exista o listă de așteptare. Deci recomandăm să nu vă prezentați la port cu 1 oră înainte de plecare așteptându-vă să găsiți un loc disponibil, este mai bine să verificați înainte. De asemenea, puteți să verificați programul de feribot actualizat pe pagina noastră de pe website.

Dacă transport marfă periculoasă (marfă ADR) ce treabuie să fac?

Pentru marfa care este intră în categoria de marfă periculoasa, chiar și cea în cantități limitată, trebuie să ne anunțați din timp conform codului maritim IMDG. Rezervările pentru marfă periculoasă nu se pot face online. Mai multe informații puteți găsi în articolul din secțiunea noastră de FAQ-Întrebări Frecevent-Cum să rezerv un bilet de feribot pentru marfă periculoasă (marfă ADR)?

Trebuie să-mi planific ruta cu foarte mare atenție-de unde încep?

Indiferent dacă transportați marfă ocazional sau lucrați pentru o firmă de expediție sau sunteți un curier, trebuie să planificați călătoria cu foarte mare grijă pentru a afla exact ce rute sunt disponibile pentru destinația dvs. Bineînțeles, trebuie să rețineți faptul că lucru acesta diferă de la țară la alta, dar aveți disponibile ghidurile țărilor pe website-ul nostru.

Pentru a vedea ce rute de feribot avem disponibile și cu ce operatori colaborăm, puteți folosi harta interactivă a website-ului nostru.

10 Iulie 2015

Caută și Rezervă

Mie, 29 Jun 2022
Joi, 30 Jun 2022
Aveţi nevoie de ajutor?