Freightlink App abroad

Taxele UE mobile de roaming abrogate de la 15 iunie

Începând de joi, 15 iunie, comisioanele mobile de roaming în UE vor fi eliminate. Pachetul format din minute, mesaje și internet care era activ numai în România va putea fi folosit în orice țară din UE fără costuri adiționale.

Aceasta este o veste bună pentru șoferii de camioane și curierii care călătoresc în Europa, deoarece acum înseamnă că apelurile, mesajele și navigarea pe Internet vor fi percepute la rata internă standard, și nu la tarifele suplimentare aplicate în prezent în UE.

Potrivit comunicatului oficial UE de presă:

"Consumatorii vor putea să folosească dispozitivul mobil atunci când călătoresc în UE plătind aceleași prețuri ca și acasă, un fel de "Călătorie la domiciliu". Orice apel de voce, SMS și sesiune de date efectuate în timpul călătoriei în străinătate în UE vor fi scăzute din pachetul lunar de minute, SMS-uri și date din țara de origine, fără costuri suplimentare."

Costurile din afara pachetului

Conform noii reglementări date de Uniunea Europeană furnizorii de rețele mobile nu au altă posibilitate decât să elimine tarifele suplimentare de roaming. Cu toate acestea, merită să fiți conștienți de faptul că, dacă depășiți minutele, mesajele și datele de internet incluse în timp ce vă aflați în străinătate, taxele dvs. "din afara pachetului" se vor aplica în continuare.

Țări incluse

Noul regulament al UE include Spațiul Economic European, plus Elveția, Insulele Channel, Islanda, Insula Man și Lichtenstein. Toate aceste țări vor oferi roaming gratuit.

În plus, Vodafone UK va include și Turcia, în timp ce rețeaua Three UK include, de asemenea, SUA, Australia, Noua Zeelandă, Indonezia, Macao, Hong Kong, Sri Lanka și Israel.

Abolirea taxelor de roaming în UE este o știre fantastică și vă asigură că este chiar mai ușor să păstrați legătura cu prietenii și familia în timp ce vă aflați într-un loc de muncă în afara României. De asemenea, înseamnă că puteți descărca acum aplicația Freightlink pentru a vă rezerva feribotul în străinătate, fără a vă face griji cu privire la costurile suplimentare de internet și de date. Incearca.

Download the Freightlink App

23 Iunie 2017

Caută și Rezervă

Sâm, 13 Apr 2024
Dum, 14 Apr 2024
Aveţi nevoie de ajutor?