Freightlink articulated lorry

Serviciul de înregistrare online a trailerului pentru transportatorii post-brexit

FTA a fost în discutii cu Agenția de licențiere a conducătorilor auto și a vehiculelor (DVLA) despre dezvoltarea unui serviciu de înregistrare online a remorcilor, care va necesita ca orice remorcă comercială de peste 750 kg să aibă o plăcuță de identificare separată, post-Brexit.

Datorită lansării în Noiembrie 2018, accesul va fi realizat numai prin intermediul site-ului gov.uk. Nu va exista o alternativă palpabilă sub forma de formular.

În prezent, înregistrarea remorcilor este de aproximativ 25 de lire sterline, utilizatorii putând modifica detaliile remorcii (greutatea neîncărcată, greutatea brută și producătorul), să notifice DVLA o schimbare a deținătorului sau să solicite un certificat duplicat.

Odată ce un certificat a fost primit, deținătorul poate avea plăcuțe fabricate de un producător autorizat de plăcuțe de înmatriculare. Un certificat oficial de înregistrare a remorcilor din Marea Britanie va fi trimis către deținător de către DVLA.

Înmatricularea remorcii va fi valabilă timp de 10 ani, după care deținătorul va trebui să se reînregistreze. Actualul Certificat de Păstrare nu va mai exista odată ce acest sistem va apărea.

Mai multe informații despre Serviciul de înregistrare a remorcilor și Actul de înregistrare a permiselor de transport și a traselor sunt disponibile pe site-ul web al guvernului britanic.

01 Octombrie 2018

Caută și Rezervă

Lun, 2 Oct 2023
Mar, 3 Oct 2023
Aveţi nevoie de ajutor?