Bristol port

Seatruck Ferries lansează noua rută Bristol-Dublin

Luna trecută s-a anunțat construirea noului drum de legătură M6 către Heysham care va reduce timpul de condus pentru mașinile de transport marfă. Seatruck a introdus acum un nou serviciul care funcționează doar pe timpul weekend-ului din Bristol la Dublin connectând astfel producătorii de autoturisme din Marea Britanie cu cei din Irlanda, fără a fie nevoie de construirea unei noi autostrăzi/șosele.

Feribotul R Class Cliper Ranger poate transporta până la 65 de mașini pentru un producător cunoscut pe timpul weekendului, când în această perioada vasul nu ar fii fost folosit.

Alistair Eagles, CEO la Seatruck a declarant :

" Nu am nici o îndoială că Seatruck oferă un stil de business corect. Clienții noștrii apreciează serviciul nostru de transport pe care îl oferim.

Seatruck logoLe venim în sprijin firmelor care se confruntă cu numărul în scădere al șoferilor, de asemenea îi ajutăm la a-și scurta călătoria și le oferim independența de a alege ce se potrivește pentru ei cel mai bine. Ruta oferită către Bristol este un exemplu pentru a vedea cât de diferit gândește Seatruck. De asemenea de reținut sunt și variantele inovative oferite de Seatruck în domeniul transportului. "

Mark Stephen, Director la Freightlink spune:

" Acest lucru demonstrează încă o data abilitatea Seatruck de a se adapta rapid pieței transportului, în special venind în sprijinul producătorilor de mașini și livrarea lor în Irlanda. "

A fost un an fantasic pentru Seatruck Ferries iar acesta se încheie pentru ei cu nomimalizarea la Lloyd’s List Global Award, un alt lucru care se adaugă succesului lor.

Le dorim succes în continuarea echipei Seatruck.

12 Septembrie 2016

Caută și Rezervă

Joi, 28 Mar 2024
Vin, 29 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?