van

Schimbări 2017 ale Regulelor Operatorilor de Feribot referitor la Furgonete

Actualizare –Stena Line au declarat următoarele în legătură cu furgonetele care călătoresc folosind serviciile lor de feribot

"Vehiculele care sunt concepute pentru transportul de marfă și sunt mai mari de 6m trebuie să rezerve un bilet pentru marfă. Orice tip de vehicul care transportă bunuri comerciale pe rutele de pe Marea Irlandeză trebuie să rezerve un bilet de feribot freight (pentru marfă).

Vă rugăm să confirmați că motivul pentru care călătoriși este social, domestic sau de recreere și nu comerciale și că vehiculul dvs. nu este înregistrat în Republica Irlandeză și nu este clasificat sau taxat la Motor Irish ca Vehicul de Bunuri Comerciale. Dacă vehiculul este înregistrat sau transportați bunuri comerciale sau echipamente pentru scopuri comerciale, atunci trebuie să rezervați un bilet freight (pentru marfă). În cazul în care nu declarați acest lucru, Stena Line își rezervă dreptul să vă taxeze TVA pentru prețul deja plătit."


Începând cu 1 Ianuarie 2017, Scandlines nu vor mai accepta rezervări pentru furgonete pe contul de pasageri.

scandlines van check in procedure january 2017

Toate vehiculele comerciale (inclusiv furgonetele) TREBUIE să se prezinte la checkin-ul de marfă.

Acest lucru este impus de legea de taxare TVA așa cum este menționat și mai jos în declarația oficială Scandlines-

"Acestă schimbare este una obligatorie pentru toți clienții care se află sub tariful anterior specific traversărilor pe la departamentul de pasageri și având în vedere că este impus de legea TVA noi nu avem nici o putere asupra acestei decizii."

Pentru a discuta opțiunile dvs. în ceea ce priveștere rezervarea biletelor de feribot special pentru rutele operate de Scandlines, vă rugăm să contactați echipa de Relații cu Clienții.

04 Aprilie 2017

Caută și Rezervă

Sâm, 2 Iul 2022
Dum, 3 Iul 2022
Aveţi nevoie de ajutor?