Să închiriați sau să cumpărați un camion?

Aceasta întrebare o au în gând și cei care doresc să-și cumpere o mașină. Totuși, în cazul de fața, atunci când este vorba de o furgonetă sau un camion, luând în considerarea costurile de rutină, de servisare și de întreținere (cele care sunt deja stipulate în contractual de închiriere) se dovedește a fi mai avantajos închirierea unui vehicul comercial decât cumpărarea acestuia.

Este clar că muncind pentru dvs. atrage cu sine anumite responsabilități atunci când este vorba despre menținerea unui vehicul, mai ales dacă este proprietatea dvs. dar totul depinde de cum vă manageriați firma de transport.

Din acest punct de vedere, închirierea unui vehicul comercial este mai avantajos decât cumpărarea lui-trebuie să ne gândim la faptul că dacă sunteți nevoit să reparați mașina, se oprește și singurul dvs. venit.

Opțiunile cele mai bune

Cel mai mare beneficiul atunci când doriți să cumpărați vehicului este că la sfârșitul contractului, acesta vă aparține. Așadar dacă cunoașteți un mecanic pe care vă puteți baza-sau dacă puteți să o faceți dvs. singur-cumpărarea lui se poate dovedi a fi o variantă mai bună pentru dvs. Dar dacă nu vreți să vă algomerați timpul cu așa ceva atunci închirierea unui vehicul comercial este varianta cea mai bună pentru dvs.

10 Martie 2016

Caută și Rezervă

Mie, 29 Jun 2022
Joi, 30 Jun 2022
Aveţi nevoie de ajutor?