Imbarcarea pe un feribot pentru vehicule comerciale

Rezervarea unui bilet de feribot transport marfă

De ce trebuie să rezerv un bilet feribot pentru vehicule comercile?

Este o întrebare pe care curierii și șoferii de furgonete o adresează des. De ce trebuie să rezerv un bilet de feribot transport marfă și de ce să nu contactez o firma de feribot și să rezerv un bilet feribot pentru pasageri? Și mai important care este diferența dintre acestea?

În primul rând diferența dintre un bilet de feribot transport marfă și unul pentru pasageri este că toate vehiculele care transportă bunuri comerciale, marfă pentru închiriat sau dacă conduceți un vehicul care este special pentru scopul de transport marfă trebuie să călătorescă folosind un feribot transport marfă, chiar dacă vehiculul nu transportă nimic.

Există numeroase avantaje de ce ar trebui să rezervați un bilet feribot transport marfă și nu unul pentru pasageri din mai multe motive, după cum urmează:

  1. Prețul

Foarte mulți operatori care sunt cunoscuți printre curieri, cum sunt DFDS Dover, Calais, Eurotunnel și Scandlines, vând biletele de feribot transport marfă ca fiind bilete ‘deschise’. Asta înseamnă că puteți să ajungeți la port și să vă îmbarcați pe următorul feribot disponibil atunci când ajungeți la port. Nu sunteți obligat să rezervați biletul pentru o anumită oră, puteți să tranversați atunci când este convenabil pentru dvs și nu trebuie să vă faceți griji dacă ajungeți mai devreme sau dacă întărziați. Biletele ‘deschise’, în mod normal, sunt valabile pentru câteva zile ceea ce înseamnă că dacă aveți întărzieri nu trebuie să vă faceți griji pentru că tot veți putea să călătoriți.

  1. Bilete ‘deschise’

Many ferry operators that are popular with couriers, such as DFDS Dover Calais, Eurotunnel and Scandlines, sell their freight tickets as “Open Tickets”. This means you can turn up and get on the first available ferry when you arrive at the port. You’re not committed to booking to a specific time, you can cross when it suits you and you don’t need to worry about being early or late. Open tickets are also generally valid for a few days so if you get held up there’s no problem and you will still be able to travel.

  1. Schimbarea biletului-fără taxe adiționale

Bilete noastre de feribot transport marfă oferă o flexibilitate enormă, acest aspect fiind foarte important atunci când se lucrează cu curierat expres sau în industria curieratului în general. Dar așa cum afacerea dvs. se poate schimba foarte repede, la fel și cerințele dvs de bilete feribot se pot schimba și spre deosebire de biletele de feribot pentru pasager, cele de transport marfă se pot anula și modifica gratis. De exemplu, este posibil să vă aflați în situația în care să schimbați feribotul și sa luați Eurotunnel-ul ca să ajungeți la destinație la timp sau trebuie să călătoriți mai devreme sau mai târziu decât era inițial plănuit. Freightlink este aia pentru a reacționa la cerințele dvs. fără nici o schimbare.

  1. Acces gratis la lounge

Mulți operatori de feribot oferă zone pe vas deidicate șoferilor de transport marfă. Biletele noastre oferă acces gratis în aceste zone. Nu o să fie copii alergând prin jur, fără stres. Vă puteți odihni având acces la un confort total și șansa să discutați cu ceilalți șoferi de transport marfă. Multe lounge-uri includ de asemenea și dușuri. Anumite treceri de feribot transport marfă, în special cele a căror durată este pentru toată noapte, includ și o cabină cu pat, gratis, care oferă șansa șoferilor să se odihnească.

  1. Masa gratis pentru șoferii care rezervă bilete feribot transport marfă.

Unii dintre operatorii de feribot recompensează șoferii de transport marfă cu o masă gratis la masa bordului. Aceasta vă poate oferi un discount de 13-18 euro pe trecere. Discutați cu echipa nostră de Servicii cu Clienți, sau accesați “ce este inclus” atunci când rezervați online.

Atunci când rezervați un bilet feribot transport marfă pe oricare rută alegeți și care este mai bună pentru dvs., Freightlink se va asigura că vă va oferi cel mai bun serviciul posibil pentru putea să vă bucurați de toate beneficiile pe care un bilet de feribot transport marfă le oferă.

24 August 2015

Caută și Rezervă

Joi, 29 Feb 2024
Vin, 1 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?