cauciuc cu presiunea incorectă

Presiunea Cauciucurilor și Efectul său Asupra Consumului de Combustibil

În momentele aceste în care costurile de funcționare ale unei afacerii sunt în continuare creștere ce putem face pentru a le ține sub control?

Este adevărat că prețul combustibilului este în scădere dar ce pot face operatorii pentru a îmbunătății consumul de combustibil? Răspunsul este unul simplu-asigurați-vă că faceți presiunea corectă la cauciucurilor.

20% din consumul de combustibil este folosit pentru a încerca să combată presiunea incorectă a cauciucurilor. Dacă vehiculul dvs. funcționează cu cauciucuri care nu sunt umflate la presiunea potrivită, acest lucru înseamnă un cost extra cu siguranță. Pentru un vehicul comercial acest cost este și mai ridicat.

Cauciucuri care nu au presiunea potrivită.

Cauciucul unui vehicul care este are presiunea cu 15% sub cea normală duce la o creștere de 6% în consumul de combustibil. Acest lucru înseamnă o creștere de £150 pe an dacă cheltuiți £2500 pe an! Un studio realizat în Marea Britanie care a inclus furgonete, mașini și tiruri menționează că șoferii ar putea economisii aproximativ £65000 pe an dar pot și scădea emisiile de carbon cu 117 tone, pur și simplu prin corectarea presiunii cauciucurilor.

Costurile celor care folosesc drumurile din Marea Britanie cu cauciucurile neavând presiunea corectă depășesc £440 de milioane, rezultatul fiind 370 miloane de litre de combustibil risipiți. La aceste pierderi se mai adaugă schimbarea cacuciucurilor premature datorită folosirea lor incorectă și creșterea distanței de frânare. Cred că este momentul să verificăm și să corectăm presiunea cauciucurilor

25 Februarie 2016

Caută și Rezervă

Vin, 30 Sep 2022
Sâm, 1 Oct 2022
Aveţi nevoie de ajutor?