geograph-4585294-by-steve-fareham

Operation Stack - Importante Informatii Si Explicatii

Incepand de miercuri 13 Martie 2019 , ora 12.20, Operation Stack a intrat in vigoare din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, afectand traversarea Canalului din Portul Dover, pe carosabilul de coasta al M20 intre intersectiile 8 si 9.

Ce este Operation Stack?

Operation Stack , cunoscuta si ca „Op Stack „ este o modalitate de gestionare a traficului in timpul intreruperii serviciilor Eurotunelului sau a feriboturilor din Dover. Camioanele care asteapta aceste servicii la coada pe M20 si tot restul traficului este redirectionat catre alte rute.

Cum functioneaza?

"Op Stack" este aplicata in intersectia 8 (serviciile Maidstone) si intresectia 9 (Ashford) pe M20. Daca este nevoie de mai mult spatiu, sectiunea inchisa se va extinde pana la intersectia 11 (Westenhanger). Transportul este separat in doua cozi pe ambele parti ale carosabilului de coasta, unul pentru traficul de tunel si unul pentru traficul portuar. Benzile din mijloc sunt pastrate libere pentru vehiculele de urgenta.

Camioanele sunt eliberate la cererea portului Dover si Tunelului Canalul Manecii. Pe masura ce camioanele se deplaseaza inainte in etape, puteti vedea din cand in cand sectiuni libere pe autostrada. Daca intersectiile 8-11 ajung la capacitate, Centrul National de Operare a Traficului "Highways England" va utiliza Aerodromul Manston pentru a parca camioanele ce transporta marfuri cu destinatia Portul Dover.

Ce trebuie sa faceti atunci cand Operation Stack este in vigoare?

Cand Operatiuea Stack este in vigoare, mergeti la punctul de control al politiei din intersectia 8 (M20). Asigurati-va ca aveti multa hrana si apa cu Dvs. Ofiterii Va vor ghida catre coada corecta, Dvs ar trebui sa opriti motorul si sa asteptati sa Va miscati inainte. Dupa cum s-a mentionat anterior, daca intersectiile 8-11 sunt pline, traficul catre Portul Dover va fi redirectionat catre aerodromul Manston, iar traficul catre Tunel va ramane pe M20. Cand se utilizeaza Aerodromul Manston, veti vedea semne de circulatie pe autostrada care Va vor directiona catre aerodrom, daca le veti ignora si veti merge direct catre portul Dover, veti fi intorsi imediat din drum.

Cum sa ajungeti acolo?

  • Dinspre Vest – folositi M20 catre Intersectia 7 (Maidstone), acolo veti fi deviat pe A249. M2 si A299 pentru a ajunge la Manston.
  • Dinspre Nord (Trecerea Dartford ) – folositi A2, M2 si A299 pentru a ajunge la Manston
  • Dinspre Manston – folositi A256 si A2 pentru a ajunge in Portul Dover

Inchiderea drumurilor de iesire de pe M20

Odata cu implementarea „Operation Stack „ , va exista o coada semnificativa de trafic, care va trebui separata in doua cozi. Pentru a gestiona in siguranta acest lucru, partenerii pot inchide drumurile de iesire de pe autostrada M20, care duc spre port si tunel pentru o perioada de timp.

Daca sunteti client Eurotunnel VP Freight, este important sa retineti ca trebuie sa urmariti rutele alternative semnalizate pentru traficul turistic si nu cel de marfa, deoarece veti folosi serviciile pentru pasageri.

Pentru informatii suplimentare, Va rugam sa contactati Departamentul nostru de Relatii cu Clientii.

20 Martie 2019

Caută și Rezervă

Sâm, 13 Apr 2024
Dum, 14 Apr 2024
Aveţi nevoie de ajutor?