Loading van

O zi în viața unui conducător auto van de curierat

Există un astfel de lucru ca o zi obișnuită pentru un conducător auto de curierat? Probabil ca nu. Dar dacă există, credem că ar părea puțin cam ca a lui Nigel ...

Luni

04:15 Alarma se declanșează prima; Sar în duș, verific aplicația Freightlink pentru a-mi afla timpul de navigație.

04:40 Îmi iau termosul pentru cafea și o cutie de porridge din bucătărie și părăsesc casa. Arunc cutia de porridge în compartimentul torpedoului deoarece, deși i-am spus soției mele ca voi mânca mai sănătoasă; Am mintit. Conduc furgoneta mea Sprinter la depozit.

Freightlink News app05:50 Am ajuns la depozit, am completat toate documentele și apoi mi-am încărcat camioneta. Am verificat aplicația News Freightlink pentru a vedea dacă există rapoarte de întrerupere a serviciului de transport, deoarece ninge. Există o întârziere de 60 de minute.

08:00 Mă întorc pe drum, exact la timp pentru ora de vârf ...

10:00 Mă opresc la o parcare pentru un mic dejun englezesc complet, pe măsură ce încerc să omor ceva timp înainte să mă întorc pe drum. Câștig 5£ pe un scratch card la WH Smiths. Am diminuat dimineața.

12:10 Am ajuns la intrarea în port puțin mai devreme decât am crezut și mă îndrept într-o coadă. Sunt două ore și jumătate până când navigăm. Îmi pun documentele împreună când aștept și am o panică instantanee, pentru că am crezut că mi-am lăsat pașaportul in parcare. Îl găsesc și se reia liniștea. Panică e gata.

12:25 Am ajuns la o fereastră de check-in. Își cere scuze pentru întârziere - un șofer în fața mea a trebuit să plătească taxe suplimentare. Mă simt elegant si satisfacut de faptul că toate taxele mele sunt preplătite pentru mine prin rezervarea la Freightlink.co.uk. Verifică toate informațiile mele de rezervare și îmi permite să trec.

13:45 Aștept să urc pe feribot, foarte fericit că am aflat despre întârziere de la aplicația Freightlink News. O sun pe soția mea și ea ma felicita pentru câștigul cărții mele de scratch.

14:15 Sunt la bord! Furgoneta este blocată, timp pentru o plimbare.

14:45 Am plecat și am mers pentru un prânz - pește și chipsuri cu o băutură din restaurantul de la bord. După aceea, mă duc să stau în salonul șoferilor de marfă și să încerc să citesc un ziar. Un șofer alături de mine strigă la telefon că furgoneta lui nu a fost măsurata corect și il costă încă 100 de lire sterline. Mă bucur că nu sunt stresat și că am rezolvat totul online înainte de plecare.

17:00 Nu e mult până când vom fi gata să debarcăm, așa că mă întorc la camioneta mea. Navigarea a fost la fel de netedă ca întotdeauna.

17:45 Am ajuns la depozit. Camionul meu este descărcat și reîncărcat.

18:30 Înapoi pe drum mă opresc pentru o cină înainte de a mă întoarce la port.

19:20 Ajung la port și la check-in cu referința rezervării pe aplicația mea Freightlink.

20:00 Îmi parchez camionul înainte să mă duc la zona de odihnă a șoferului. Timpul pentru un pui de somn.

23:30 Mă trezesc, am o cafea rapidă, folosesc facilitățile și mă întorc în camioneta mea. E timpul să urcăm la bord.

Marți

Freightlink App00:05 A fost o zi lungă! După ce am îmbarcat și am blocat camionul, am condus câteva punți și m-am dus la un duș la dispoziția șoferilor de marfă, am băuturi răcoritoare și un sandwich.

02:05 Înapoi în Anglia! Am debarcat de pe feribot înainte de a mă îndrepta spre zona de odihnă a soferilor chiar în afara portului.

08:00 Mă trezesc și mă împrospătez, gata pentru a doua zi. Îmi sun familia și apoi mă întorc acasă pe drum.

11:00 Mă opresc la serviciile de mic dejun; Din păcate, nici o victorie pe scratch card de data asta.

11:30 Înapoi la depozit și îmi golesc vagonul.

13:00 Mă întorc acasă și petrec timp cu familia.

19:00 Timpul pentru pat. Unde mă duc mâine dimineață?

Suna familiar? Împărtășiți experiențele dvs. de curier care livrează în Europa cu noi

06 Aprilie 2018

Caută și Rezervă

Joi, 18 Apr 2024
Vin, 19 Apr 2024
Aveţi nevoie de ajutor?