Irish Sea route map

Marea Irlandeză-Actualizare Trafic

Feribotul MV Ulysses aparținând celor de la Irish Ferries nu funcționează din cauza unei probleme tehnice. Acest lucru cauzează trafic intens pe toate traversările de feribot de pe Marea Irlandeză.

Ulysses a a fost scos de pe mare în Belfast pe data de 28 Iunie din cauza unei probleme tehnice. Desi ne așteptam ca investigațiile și reparațiile să nu dureze mai mult de 5 zile am fost informați de către inginerii noștrii ca defecțiunea este mult mai serioasă și că feribotul nu va putea fii folosit pentru o perioadă de 1-2 săptămâni.

Ultimele Știri

Actualizare

Perioada de vacanță este una extrem de aglomerată, o perioadă în care numărul de pasageri crește dramatic și mulți operatori de feribot sunt afectați.

Din păcate, operatorul Stena Line, alternativa, nu are capacitatea necesară pentru toate vehiculele de marfă și pasageri pentru traversarea Holyhead-Dublin. În această perioadă toate rezervările vor primi un loc Stand By (Lista de Așteptare)

Rutele alternative sunt Pembroke-Rosslare, Fishguard-Rosslare și Liverpool-Dublin, dar și aceastea sunt extrem de aglomerate. Locurile confirmare fiind limitate.

Vă rugăm să planificați din timp călătoria dvs și să faceți rezevările din timp.

Freightlink depune toate eforturile necesare pentru a mulțumii fiecare client în parte. În anumite cazuri aveam locuri prerezervate pentru dvs, pentru a facilitate întregul proces.

16 Iulie 2018

Caută și Rezervă

Joi, 30 Jun 2022
Vin, 1 Iul 2022
Aveţi nevoie de ajutor?