Iveco daily blue power vans

IVECO Daily Blue Power câștigă furgoneta internațională a anului 2018

Noua gamă IVECO Daily Blue Power de autoutilitare potrivită pentru utilizare comercială și condusa de proprietar a fost încoronată la International Van of the Year 2018 la expoziția internațională Solutrans din Lyon, Franța.

IVECO, noul segment de lumină, a luptat împotriva competiției puternice pentru a câștiga. Premiul este recunoașterea atenției acordate de IVECO pe utilizarea tehnologiei pentru a îmbunătăți durabilitatea. Juriul Solutrans a fost deosebit de impresionat de inovația tehnică a gamei noi de vehicule IVECO

"prezentând noul motor diesel Real Driving Emission acum - trei ani înaintea regulamentului UE RDE, care va fi obligatoriu pentru camionete - cu mult înaintea oricărui concurent".

Jarlath Sweeney, președintele al International Van of the Year, a rezumat votul juriului:

"Felicitări pentru IVECO în ceea ce privește realizările impresionante ale dezvoltării cu Daily Blue Power, IVECO a fost întotdeauna în fruntea durabilității în segmentul LCV, noua gamă de Daily Blue Power confirmând această poziție".

Lansat în octombrie 2017, seria Daily Blue Power oferă trei tehnologii diferite pentru a se potrivi cerințelor specifice afacerii lor. Gama include:

  • Daily Electric: un vehicul cu emisii zero proiectat pentru a opera în orașe cu cele mai stricte restricții de trafic, oferind o gamă extinsă de până la 200 km în condiții urbane reale și performanțe ale bateriilor optimizate pentru orice vreme. Setarea sa rapidă de încărcare de numai 2 ore este completată de un mod de conducere Eco-Power și o funcție de frânare regenerativă care îmbunătățește și mai mult eficiența.
  • Daily Euro 6 RDE 2020 Ready: cel mai avansat LCV cu motor diesel de pe piață și primul care va fi testat și verificat pentru emisii de conducere în regim real (RDE). Acest model anticipează obiectivele de mediu provocatoare pentru anul 2020 cu o soluție verificată independent de Organizația Olandeză pentru Cercetare Științifică Aplicată (TNO) și disponibilă pentru a fi cumpărată astăzi.
  • Daily Hi-Matic Natural Power: primul LCV cu gaz natural comprimat din industrie, cu cutia de viteze automată cu 8 trepte, care oferă o plăcere absolută de conducere. Acest vehicul urban extrem de silențios oferă robustețea, performanța și fiabilitatea pe care Daily este cel mai bine cunoscut, împreună cu un confort sporit și un avantaj al economiei de combustibil de 2,5% comparativ cu transmisia manuală, împreună cu emisiile reduse și cea mai bună manevrabilitate din clasă.

Nu uitați că furgonetele pot beneficia de numeroasele beneficii ale serviciului Eurotunnel Vans on Passenger (VP) de la Folkestone până la Calais, precum și de alte oferte oferite de operatorii noștri de feribot care leagă Europa.

Ce credeți despre gama IVECO Daily van? Care este furgonul tău preferat?

01 Decembrie 2017

Caută și Rezervă

Joi, 30 Jun 2022
Vin, 1 Iul 2022
Aveţi nevoie de ajutor?