Informații despre feriboturi pentru firmele care nu au ca domeniu principal transportul

Bine ați venit la Centru de Cunoaștere Freightlink, special conceput pentru cei pentru care transportul nu este afacerea principală.

Știm că fiecare afacere are nevoie, la un moment dat, să traverseze țările folosind feriboturile și e posibil să nu știți de unde să începeți.

Aici la Freightlink vă ajutăm chiar dacă domeniul principal al afacerii dvs. nu este transportul,dacă afacerea dvs. este mică sau mare, pentru a putea obține ceea ce aveți nevoie cât mai repede. De aceea, Centru nostru de Cunoaștere, împreună cu sistemul nostru de rezervare bilete feribot transport marfă, este proiectat special pentru a vă oferi informațiile de care aveți nevoie.

Nu sunt un curier și nici un transportator-spuneți mai multe despre traversările cu feriboturile transport marfă.

Freightlink a fost fondată în anul 2003 și în ultimii 13 ani și-a creat o reputație de expert în industria biletelor de feribot transport marfă. Atunci când majoritatea oamenilor spun traversări cu feribotul transport marfă cred că acele firme sunt specializate în transportul bunurilor-chiar dacă aceștia sunt curieri sau firme de transport. Dar, Freightlink este specializat în a avea de-a face cu firmele pentru care domeniul principal nu reprezintă transportul. Poate dvs. oferiți servicii către firmele de organizat evenimente sau motorsport, sau poate fabricați propriile bunuri și folosiți vehiculele dvs. pentru altceva. Poate, chiar, de exemplu, aveți de-a face cu un club de forbal care trebuie să vă transporte bunurile în Suedia! Sfaturile de experți ale firmei Freightlink ajută diferite afaceri începând cu inginerii electrici care lucrează în Nordul Irlandei până la studenții care trebuie să ajungă în Spania. Echipa noastră de Relații cu Clienți lucrează cu clienți cu experiență variată în domeniul feriboturile de transport marfă și sunt capabili să vă ajute și să vă ghideze dacă nu ați mai rezervat până acum bilete ferbitori transport marfă sau dacă pur și simplu trebuie să ajungeți într-o destinație nouă.

Care rute de feribot transport marfă mi se potrivesc cel mai bine?

Acest lucru depinde foarte mult de care este destinația dvs. finală și când trebuie să ajungeți acolo. Aici este unde Freightlink vă sprijină cu adevărat. Știm că majoritatea dintre voi lucrează cu termene limite dar întotdeaună vă putem oferi ceea ce este cel mai bun pentru dvs. și pentru călătoria dvs. Vă putem oferi sfaturile care vă ofera cea mai ieftină călătărie și de asemenea putem să vă recomandăm o rută de care nu ați auzit până acum.

21 Decembrie 2015

Caută și Rezervă

Joi, 30 Jun 2022
Vin, 1 Iul 2022
Aveţi nevoie de ajutor?