Evenimentele și concertele au nevoie de transport marfă cu feriboturile - imaginea trupei Metallica în concert

Informații despre feriboturi pentru firmele care organizează evenimente

Bine ați venit la Centrul de Cunoaștere Freightlink, unde puteți găsi o secțiune special dedicată celor care sunt implicați în domeniul evenimentelor, expozițiilor și în industria divertismentului.

Știm că transportul reprezintă o parte importantă atunci când vine vorba despre serviciul pe care-l oferiți clienților dvs-indiferent dacă transportați standuri, echipamente de display pentru un spectacol sau expoziție, o scenă sau echipamente de lumină pentru un concert. La fel, știm că timpul este esențial ptr dvs. dar și termenele limite sunt f importante.

Totuși, aici la Freightlink, recunoaștem că nu vă ocupați doar cu transportul ci că faceți parte dintr-o industrie care înseamnă mai mult decât transport. Știm că acest lucru înseamnă să aveți multe întrebări despre transport și mai ales despre feriboturi, așa că noi încercăm să vă oferim aceste informații într-un singur loc.

De ce așa de multe firme care organizează evenimente și expoziții își rezervă biletele de feribot cu Freightlink?

Image of 7 piece Drum Kit which can be difficult to transport abroad for an event

Freightlink a petrecut mai mult de 12 ani pentru a se afirma ca un expert pe piața biletelor de feribot transport marfă în Europa. Avem o reputație impecabile printre firmele de organizat evenimente și expoziții pentru că noi știm că rezervarea dvs. de bilete feribot transport marfă face parte dintr-un lanț logistic care pune shwo-ul în mișcare. Noi venim în sprijinul afacerii dvs. prin a vă oferi sfaturi concrete și sincere bazate pe experienta noastra vastă.

Echipa noastră de Relații cu Clienți au de-a face cu o varietate de expoziții, evenimente și firme de divertisment și aveam o experiență vastă în a transporta marfă speciala în toată Europa, începând de la firme de producție mici, mari și concerte valorând milioane pentru superstaruri. De asemenea, recunoaștem faptul că reputația dvs. este în joc și că vă vom ajuta mereu atunci când aveți nevoie ca un echipament să ajungă urgent sau vă putem ajuta să plănuiți cu luni în avans.

21 Decembrie 2015

Caută și Rezervă

Joi, 30 Jun 2022
Vin, 1 Iul 2022
Aveţi nevoie de ajutor?