Informații despre feriboturi pentru firmele din domeniu ecvestru

Bine ați venit la secțiunea Biblioteca Freightlink unde puteți găsi informații despre cei care muncesc în industria ecvestră și trebuie să transporte cai sau ponei.

Știm că pentru dvs. transportul de cai este foarte important și că indiferent dacă vreți să-i transportați pentru un concurs sau pentru că mergeți la un anumit antranament sau în vacanță, trebuie să planificați totul în avans. Fie că transportați propriul dvs. cal sau calul unui client noi știm că viteza dar și marfa în sine sunt extrem de importante ptr dvs.

Totuși aici la Freightlink știm că transportul este un lucru important pentru dvs. și că nu este ocupația dvs. principală dar pentru că sunteți implicat în industria această înseamnă că este posibil să aveți întrebări despre transport și în special despre folosirea feriboturilor așa că noi am adunat toate aceste informații pentru dvs. aici.

De ce așa mult firme din domeniul ecvestru își rezervă biletele de feribot cu Freightlink?

În ultimii 10 ani Freightlink s-a impus pe piața ca fiind unul dintre cei mai mari experți de rezervări bilete feribot transport marfă din întreaga Europă. Reputația noastră în domeniul ecvestru a crescut deoarece am înțeles ceea ce faceți dvs. și știm cum să vă ajutăm pentru a ajunge acolo unde trebuie să călătoriți rapid și în siguranță. Știm de asemenea faptul că volum rezervărilor dvs. nu este unul mare dar reprezintă o parte foarte importantă din călătoria dvs. așa că noi vrem să fim aici pentru a vă ajuta să planificați totul. Vă sprijinim afacerea dar și clienții dvs. prin a vă oferi sfaturi de specialitate și de o calitate superioară bazată pe experiența noastră și înțelegerea a ceea ce faceți dvs.

Echipa noastră de Relații cu Clienții are de-a face cu rezervări pentru toate dimensiunile de vehicule și diferite firme de transport, printre care și cele care se ocupă cu transportul de cai, din întreaga Europă. Aveam de a face cu diferiți clienți care își transportă caii în străinătate pentru concursuri de mare avengură. Concluzia este că știm dacă dvs. vă faceți griji și dacă reputația dvs. este în joc, noi suntem aici pentru a vă ajuta cu orice aveți dvs. nevoie-indiferent dacă aveți nevoie de o rezervare urgentă sau trebuie să vă planificați călătoria în avans

10 Februarie 2015

Caută și Rezervă

Joi, 30 Jun 2022
Vin, 1 Iul 2022
Aveţi nevoie de ajutor?