Furgoneta de curierat galbena

Informații despre feriboturi pentru curieri.

Bine ați venit la Centru de Cunoaștere Freightlink, mai ales dvs. celui din industria de curierat. Curierii reprezintă o parte vitală din industria transpotului livrând acele pachete express la orice oră din zi și din noapte, în fiecare zi a anului. . Lucru cel mai important pentru acești curieri nu este faptul ca nu știu unde vor ajunge de la o zi la alta ci că au libertatea din spatele volanului și că pot vedea țară din toate unghiurile.

Aici la Freightlink, știm că aveți multe întrebări despre toate aspectele ce țin de curierat și despre feriboturi așa că aici găsiți toate informațiile într-un singur loc.

Curierii și feriboturile lucrează împreună, dar trebuie să știm întotdeauna unde, cum și când, iar asta foare repede.

De ce asa mulți curieri, transportatori mici sau cei care oferă serviciile de livrare pachete aleg Freightlink pentru a rezerva biletele de feribot?Courier moving freight in yellow van

În ultimii 10 ani Freightlink a devenit unul dintre experții în rezervarea biletelor de feribot, mai ales atunci când vine vorba de traversările cu feribotul din Europa. Echipa noastră recunoaște faptul că nu este deloc simplu să rezervați bilete de feribot transport marfă pentru un curier, acest lucru face parte din lanțul logistic care vă împiedică să completați livrarea oferind un serviciul excepțional clientului dvs. Noi vă sprijinim afacerea dvs. prin a vă oferi sfaturi simple, concrete și sincere, lucru bazat pe ani de experiență în rezervarea biletelor de feribot. Începând cu acei curieri care călătoresc în mode regulat din Franța, Germania, Belgia sau Țările de Jos sau chiar dincolo de Marea Britanie, până la curierii care livrează în aceași zi către Nordul Irlandei, Insula Wight și către Insula Man, Freightlink îi poate ajuta. Echipa noastră de Relații cu Clienți are de-a face cu curieri din toate domeniile, care au sau nu experiență în transportare mărfii cu feribotul și putem să-i ajutăm să-i ghidăm dacă nu au experiență în acest domeniu, nu ați mai traversat cu feribotul sau pur și simplu aveți nevoie de un sfat să ajungeți la o destinație nouă.

Care rute de feribot sunt cele mai bune pentru curieri?

Acest lucru depinde foarte mult de care este destinație dvs. finală. Freightlink este cel care vă ajută firma cu adevărat. Majoritatea curierilor preferă să ia cea mai rapidă traversare posibilă, dar aici la Freightlink vă putem ajuta să decideți care este cea mai bună alternativă pentru dvs. și pentru livrarea dvs. De exemplu, chiar și cea mai simplă călătorie din Franța, putem să vă spunem care sunt costurile și care este cea mai eficientă. Pe concentrăm pe următoarele aspecte:

  • Unde în Marea Britanie trebuie să livrați?
  • De unde începe călătoria dvs?
  • Care este oră la care trebuie să livrați bunurile?

Echipa noastră vă poate ajuta să luați cea mai bună alegerea pentru călătoria dvs. pentru a o efectua cât mai eficient.

18 Decembrie 2015

Caută și Rezervă

Joi, 30 Jun 2022
Vin, 1 Iul 2022
Aveţi nevoie de ajutor?