Hyperloop pentru revoluționarea transportului internațional de mărfuri

BILIONARUL, Sir Richard Branson a anunțat intenția de a lansa o inițiativă de ultimă oră pentru a construi un "Hyperloop de marfă" de mare viteză, care va "revoluționa transportul internațional".

În această lună, fondatorul companiei Virgin Group se alătură unui operator portuar din Dubai pentru a crea un brand nou de mărfuri, cunoscut sub numele de DP World Cargospeed, care va lansa transportul de mărfuri ce va călători "cu viteză de zbor".

Virgin Hyperloop One tubeÎntreprinderea mixtă va viza utilizarea tehnologiei Virgin Hyperloop One pentru livrarea de mărfuri paletizate la viteză incredibilă, promițând ca prețurile sa fie mai aproape de costul transportului pe uscat decat cel aviatic pentru a rămane accesibil.

Călătorind la o deplasare de 620 km / h, o călătorie care în mod normal ar dura patru zile cu camion sau HGV, ar putea dura mai puțin de 16 ore pentru a traversa continentele cu noul sistem de transport.

Noua schemă va oferi o alternativă accesibilă pentru mulți transportatori prin conectarea modurilor de transport existente, rutier, maritim, feroviar sau aerian.

Dezvoltat de Elon Musk la SpaceX în 2012, conceptul Hyperloop implică propulsarea pasagerilor și a transportului de marfă în capsule ridicate prin tuburi de joasă presiune la viteză mare, cu o presiune foarte mică a aerului pentru a crea rezistență la aer sau frecare.

Branson a preluat compania Hyperloop One în luna Octombrie a anului trecut, prin urmare a redenumit-o Virgin Hyperloop One. El afirmă că poate permite navetei să călătorească între Londra și Scoția în doar 45 de minute.

A declarat Branson

"Din ce în ce mai mulți clienți așteaptă produsele în mâinile lor cât mai curând posibil după cumpărarea online. Aceasta este o cerere imensă pentru industria de transport de marfă și logistică - o cerere care va continua să crească ".

În scopul de a fi pe deplin operațional până în 2021, DP World Cargospeed va transporta bunuri cu prioritate, sensibile la timp, de la alimente proaspete până la consumabile medicale, la doar o parte din timpul și costul pe care îl va lua pentru livrarea convențională.

Ce crezi despre Hyperloop? Va revoluționa industria de transport modelul multimodal? Anunță-ne

Virgin Hyperloop One - Introducing DP World Cargospeed
11 Mai 2018

Caută și Rezervă

Mar, 5 Mar 2024
Mie, 6 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?