courier driving van

Ghidul șoferi/propietarilor de furgonete

O furgonetă este importantă pentru afacerea dvs-așa că atunci când aveți probleme cu vehicului dvs. poate avea un impact asupra veniturile dvs. Ce puteți face pentru a le preveni?

Unul dintre cele mai bune lucruri pe care puteți să le faceți pentru a menține eficacitatea furgonetelor este să aveți o lista de verificare pentru șoferui, care vă va ajuta la menținerea afacerii.

Verificări zilnice ale furgonetei

 • Faceți un 'tur' al vehicului înainte de a-l folosi pentru a înregistra orice daună sau defect- Armata Britanică (British Army) se măndresc cu 'turul' pe care-l fac vehiculelor atunci când le predau de la un regiment la altul. Veți vedea des șoferi de autobuz fac același lucru atunci când fac schimbul de tură. Este un indicator al unei afaceri organizate și profesioniste și este un lucru comun.
 • Dacă găsiți anumite defecțiuni, reparați-le imediat și dacă este necesar vizitați un service auto.

Importanța servisării furgonetei

 • Servisarea furgonetei dvs. trebuie făcută regulat, așa cum este recomandat de către reprezentanța auto sau chiar și mai bine, anual
 • Dacă furgoneta este folosită foarte des,atunci această servisare este și mai importantă-da pare ca și cum cheltuiți mai mult decât este necesar dar pe termen lung furgoneta dvs. este menținută la un standard înalt și ajungeți să economisiți bani.
 • Problemele tipice pentru furgonetele folosite des sunt frănele slabe, țeava de eșapament și suspensiile, așa că verificați-vă vehiculul des pentru a vă putea rezolva problemele din timp.
 • Fiți organizat-obisnuiți-vă să folosiți foaia de calcul. O să fiți surprinși câte ghiduri puteți să găsiți pe Youtube sau Google care vă pot ajuta (de asemenea verificați dacă sunt cursuri gratis disponibile). Folosirea unei foi de calcul vă va ajuta să fii organizat, să mențineți o istoria a defecțiunilor, să vă organizați angajații, să plătiți la timp taxele de drum și datele când trebuie reînnoite.

Regulile de siguranța pentru furgonete

 • Mentineți-vă furgonetele curate și ordonate. Șoferii trebuie să-și asume mereu responsabilitatea pentru asta și să predea vehiculul în condiții bune. Așa este profesional.
 • Cel mai des întălnit stereotip atunci când vine vorba de furgonete-sunt cele care depășesc, constant, limita de viteză. Deși acest lucru este un stereotip, des veți vedea o furgoneta care depășeste viteza pe drumurile publice, așa că este o idee bună să instalați pe furgonetele dvs. dispozitive de restricție viteză.
 • Senzorii de parcare și de manjalier sunt o invesției bună, care vă poate proteja vehiculul de zgărieturi dar protejează și pietonii.
 • Confirmați că documentele ex. permisul de conducere al șoferilor este valabil.
 • Amintiți-vă să verificați permisele de conducere a șoferilor dvs. pentru a vedea exact ce puncte sau. Aceștia pot avea nevoie de un curs special sau chiar de ajutor.
 • Pregătiți-vă să oferiți ajutor șoferilor recent calificați-este posibil să nu vă ceară ajutorul, dar de cele mai multe ori nu sunt la fel de încrezători în sine ca cei cu multă experiență.
 • Cereți-le șoferilor dvs. să oferă o declarație oficilă, în scris, că sunt apți să conducă și că nu au probleme de sănătate care ii pot împiedica să facă asta, cum ar fi probleme cu vederea, diabet, probleme de respirație sau probleme cu inima.

Regulile de conformitate pentru șoferii de furgonete

 • Șoferii trebuie să cunoască și să fie în conformitate cu regulele de LGV (transportul de bunuri cu vehicule mici) cum ar fi: directivele U.E privind orele de lucru, limitele de viteză inclusive cele din străinătate, greutatea vehicului, tractarea remorcilor și folosirea telefoanelor mobile.
 • Greutatea vehicului este foarte importantă-poate duce la riscul de a fi penalizat dacă vehiculul este peste greutatea acceptată. Asigurați-vă că greutatea furgonetei este cea corectă iar această greutate include, șoferul, marfa transportată, combustibilul și pasagerii.

Angajarea Șoferilor de Furgonetă

 • O agenție de recrutare vă poate ajuta cu asta sau o puteți face dvs. Agenția de recrutarea vă poate costa mai mult (dar vă economisește timp) iar multe companii de dimensiuni mici preferă să angajeze singuri. Dacă alegeți să angajați dvs, trebuie să obțineți referințele necesare pentru șoferul dvs. de la angajatorul anterior.
 • Deschideți-vă un cont pe site-ul guvernului-este gratis să faceți reclamă la posturile de angajare pe care le aveți disponibile.
 • Asigurați-vă să obține-ți 2 documente de identificare pentru toți șoferii dvs. pe lăngă permisul de conducere, pașaportul sau certificatul de naștere sau o scrisoare oficială de la banca.
16 Octombrie 2015

Caută și Rezervă

Joi, 30 Jun 2022
Vin, 1 Iul 2022
Aveţi nevoie de ajutor?