Freightlink sponsorizeaza Hollybank si clutul de navigatie Otle.

Freightlink sponsorizează un club de navigație

Este posibil să știți că Freightlink sponsorizează Hollybank Trust-este un ONG pentru copii și adulți care suferă de disabilități foarte mari și cărora li se oferă sprijinul pe toată durată vieții lor. Mark Stephen, Co-Director la Freightlink vorbește despre relația firmei cu Clubul de Navigație Otley și Hollybank.

"Sprijinul pe care-l oferim noi oferă un număr de activități esențiale, printre care activități fizice, mentale, educaționale dar și diferite programe medicale-fiecare copil sau adult are nevoi diferite. Totuși, în fiecare săptămână o echipă de la Hollybank vizitează Clubul de Navigație Otley (OSC) de lângă Leeds. OSC este un ONG care și-a câștgat statutul de ONG oficial la sfârșitul anului 2015. După ce tatăl meu a ieșit la pensia a decis să lucreze ca voluntar pentru OSC. Este instructor senior acolo și în momentul de față lucrează ca voluntary acolo 4 zile pe săptămână.

De asemenea, acum câțiva ani eu și cu mama mea am sărit din avion pentru a strange fonduri pentru aceasta organizație (da eu, dacă vă vine să credeți). Această săritură ne-ajutat să strângem destui bani pentru a cumpărara o barcă pneumatică pe care am numit-o Freefall, una specială care este construită pentru a nu se răsturna. Săptămânal, aceste bărci sunt folosite la Hollybank de un număr mare de școli/centre educaționale din nord care ajută copii și adoleșcenții cu diferite forme de dizabilități.

La sfărșitul anului trecut BBC Sport Get Inspired au produs un video la OSC. Goz Ugochukwu a scris un articol în Decembrie care descrie încercările de a naviga (este mai greu decât vă imaginați). În videoul aceste puteți vedea logo-ul Freightlink prins de parte din spate a bărcii. Și puteți să-l vedeți și câinele tatălui meu.

Firma Frieghtlink este mandră că sponsorizează ONG Hollybank, acest lucru îl vom face și în anul 2016 și mai departe. "

Mark Stephens

21 Ianuarie 2016

Caută și Rezervă

Joi, 30 Jun 2022
Vin, 1 Iul 2022
Aveţi nevoie de ajutor?